4 slot ? 16x2 ?islemci ile alakasi yok anakartiniz 4 slot destekliyorsa takabilirsijiz
Hayir anlamadınız 2 tane slot var ve 2 tane 8 gb değiştirip 2 tane 16gb alacağım işlemciyi neye yükseltmem gerekiyor onu soruyorum4 slot ? 16x2 ?
Hayir anlamadınız 2 tane slot var ve 2 tane 8 gb değiştirip 2 tane 16gb alacağım işlemciyi neye yükseltmem gerekiyor onu soruyorumislemci ile alakasi yok anakartiniz 4 slot destekliyorsa takabilirsijiz
işlemcin destekliyor zaten değişmene gerek yokkiHayir anlamadınız 2 tane slot var ve 2 tane 8 gb değiştirip 2 tane 16gb alacağım işlemciyi neye yükseltmem gerekiyor onu soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayir anlamadınız 2 tane slot var ve 2 tane 8 gb değiştirip 2 tane 16gb alacağım işlemciyi neye yükseltmem gerekiyor onu soruyorum
işlemciyi yükseltmene gerek yok rami yükselt şuan 5600e veya 5800x3dye geçebilirsin 5600e gerek yok fark çok az zaten 5800x3d olabilir oda temmuzda tekrar çıkacak onu bekleyebilirsin şuan rami yukseltsen yeterHayir anlamadınız 2 tane slot var ve 2 tane 8 gb değiştirip 2 tane 16gb alacağım işlemciyi neye yükseltmem gerekiyor onu soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayir anlamadınız 2 tane slot var ve 2 tane 8 gb değiştirip 2 tane 16gb alacağım işlemciyi neye yükseltmem gerekiyor onu soruyorum
daha yüksek fps için ram yükseltmeye gerek yok 2 tane kullanıyorsan maksimum verimi alıyorsundur. Daha yüksek fps için işlemci ve ekran kartı yükseltilebilir.Daha yüksek fps için rammi değişmeliyim islemcimi su anki r5 5500
AM4 platformda ikinci el piyasaları sağ olsun 5600/5600X harici bir işlemci almak mantıklı değil.Peki ne işlemci almalıyım am4 icin
ekran kartını değiştirmeyeceksen 5600 yeterde artarPeki ne işlemci almalıyım am4 icin