Çözüldü✓ Max 10 Bin Geçmeyecek Monitör Tavsiyesi

Rowdy58

80+
Reaksiyon skoru
1

Bu sistemi aldım bu sisteme göre en fiyat performans monitör hangisini almalıyım bütçem en fazla 10.000. Tercihim 27 inc
Yapıştır Hocam .

hocam iyi monitör bu bende alacam aynısından elimdekini satınca

hocam ayrıyetten işlemcin kaç derecede çalışıyor yükte o soğutucu ile
Yeni sipariş ettim parçalar birleşmeden geliyor ben kendim sogutucu alacam daha bilgisayarı test etmedim

vatan varsa yakın götür oraya parçaları kuruyor onlar eğer bilmiyorsan nasıl kuracağını
Yeni sipariş ettim parçalar birleşmeden geliyor ben kendim sogutucu alacam daha bilgisayarı test etmedim

vatan varsa yakın götür oraya parçaları kuruyor onlar eğer bilmiyorsan nasıl kuracağını
Bende onu düşünüyordum acaba kurarlarmı diye sipariş geldikten sonra arayıp soracağım yakınımda var

Bu sistemi aldım bu sisteme göre en fiyat performans monitör hangisini almalıyım bütçem en fazla 10.000. Tercihim 27 inc
sistemden şuan memnun musun

Herhangi bir özelleştirme yaptınız mı hocam?

Eyw reisim buda güzel diğeriyle karşılaştırdığımız zaman 1600 tl farkla ustekininalmaya değermi ona göre üsttekini alacağım
Görüntü olarak Q27G42XNE bu bütçedeki en iyi model kontrast farkını bariz hissedersin aocta

Geri