Arkadaşın bütçesi az bence sorun 4k istememesi değil isteyememesiBu kartı 1080pde harcamanın bir mantığı yok bari ekran kartını 9060xt falan yapıp işlemciyi 9800x3d yapsaydın vlaorant ve cs oynuyorsun çünkü
4K gelmez zaten ama gene 2K modeller var ki 1K çıkabilirse şu çok iyi olur meselaArkadaşın bütçesi az bence sorun 4k istememesi değil isteyememesi![]()
fps oynayacağı için bu durumda ben olsam 300 hz 1080 alırdım param olunca direk 4k geçerdim. 2k gıcık bir çözünürlük benim deneyimime göre4K gelmez zaten ama gene 2K modeller var ki 1K çıkabilirse şu çok iyi olur mesela
Haklısınız fakat epey uyguna geldi sistem şu şekilde aldım. Sadece oyun amaçlı almadım aslında ve +9k 9800x3d'ye vermek istemedim.Bu kartı 1080pde harcamanın bir mantığı yok bari ekran kartını 9060xt falan yapıp işlemciyi 9800x3d yapsaydın vlaorant ve cs oynuyorsun çünkü
İşlemci-> R7 9700X
Ekran kartı -> AMD 9070XT
Valorant,cs2 gibi oyunlar oynucam. 1080p 5-7k bandında önerilerinize açığım.
gayet güzel hayırlı olsun. paran olunca 4k oled al bir şekilde hayatın değişir.Haklısınız fakat epey uyguna geldi sistem şu şekilde aldım. Sadece oyun amaçlı almadım aslında ve +9k 9800x3d'ye vermek istemedim.
Alıntıyı görüntüle
bunlarda ghosting vardı bitti mi o muhabbetSamsung Odyssey G4 25", 1ms, 240Hz, FHD, HDR10, IPS, G-Sync Gaming Monitör, LS25BG400EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G4 25", 1ms, 240Hz, FHD, HDR10, IPS, G-Sync Gaming Monitör, LS25BG400EUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Çok teşekkür ederim.gayet güzel hayırlı olsun. paran olunca 4k oled al bir şekilde hayatın değişir.
g3 modelinde vardı. g4 ile çözdüler kaldı ki neredeyse 2 senedir kendim de kullanıyorum canavar gibi aletgayet güzel hayırlı olsun. paran olunca 4k oled al bir şekilde hayatın değişir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunlarda ghosting vardı bitti mi o muhabbet