🔥İndirim Mercusys Mr80x 3 Port 3000 Mbps Router Wifi 6 1.139tl Amazon Satıcılı

İçerisinde TP-Link AX53 ile aynı Qualcomm'a ait çift çekirdek SoC var yani donma yapacak bir çip değil. Wi-Fi çekim için kanalları karışmış/ dolmuş olabilir belki de yazılımsal sorun olmuştur. Bu ürünün de bir çok versiyonu var. V1, V1.2, V2, V3 vs. 1 ve 1.2 kötü diyorlardı yazılım olarak. Ben bu sorunları yaşamadım. Tek eksiği OpenWRT olmaması bana göre. Evim 200 metrekare ve evin en sonunda balkonda bile 500'lük internette 50-100 arası hız veriyor 5Ghz üzerinden. Mobil uygulaması da çok işe yarıyor. Evde olmadan dahi interneti uzaktan yönetebiliyorsun.
Hocam alalı 2 yıl olmuştur rahat. Versiyon muhabbetini ben de duymuştum aldıktan sonra. Sanırım bende bulunan 1.2 idi. Donma sorununa gelecek olursak zaten çipten değil ben de yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü kimi zaman kullanıcı adı şifre gireceğim yer bile gelmiyor, butonlar çalışmıyor ve hatta arayüzdeki kategoriler yüklenmiyordu. 1000Mbps internetim ile Türk Telekomun modemi ( Huawei DN8045X6-20 ) aynı konum ve 5ghz de 500 veriyorsa kendisi 200 ü zor görüyordu. O yüzden benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Kağıtta güzel görünebilir ama bana gelen versiyon fazlasıyla kötüydü.

Ürün geldi baya memnun kaldım mi 4a gigaya göre kapsama alanı daha iyi ben memnun kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri