Behringer Bh470 Kulak Üstü Stüdyo Kulaklığı Sepette 1343 TL

heretictheloner

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
1781940055871.webp

Normalde 1543 TL'ye düşmüş altındakı 200tl lik kuponu da eklerseniz 1343tlye düşüyor ,uzun zamandır takipteydim bu fiyata ilk defa düştü.

Monitor kulaklık iyi kulaklık demek değildir. Arkadaşım gitmiş japonyada ucuz diye on numara sony monitör kulaklık getirmiş lakin cehalet işte laptop da kullanıyor :). En kötü açın yapay zekaya sorun bilgisayarinizin telefonunuzun süremeyecegi kulaklikara para vermeyin. Ayrıca her monitör kulakliklada her müzik dinlenmez. Kulaklığı sürecek cihazın vardır veya laptobun yeterlidir lakin muazzam klasik müzik de veya tizleri mükemmel çalarken bu metal şarkı açarsın kulaklikdan sogursun bir anda. Neyse uzatmayım, monitör veya hi-fi kulaklık işine hiç girmeyin yada araştırın.

Son düzenleme:
Monitor kulaklık iyi kulaklık demek değildir. Arkadaşım gitmiş japonyada ucuz diye on numara sony monitör kulaklık getirmiş lakin cehalet işte laptop da kullanıyor :). En kötü açın yapay zekaya sorun bilgisayarinizin telefonunuzun süremeyecegi kulaklikara para vermeyin. Ayrıca her monitör kulakliklada her müzik dinlenmez. Kulaklığı sürecek cihazın vardır veya laptobun yeterlidir lakin muazzam klasik müzik de veya tizleri mükemmel çalarken bu metal şarkı açarsın kulaklikdan sogursun bir anda. Neyse uzatmayın ya monitör veya hi-fi kulaklık işine hiç girmeyin yada araştırın.
ben alırsam zaten prosesöre bağlamak için ya da ses kartına takıp kullanırım öbür türlü kesinlikle

Şahsınıza söylemedim yazdıklarımı. Ama madem bilginiz var keşke konuyu açarken bahsetseydiniz :).

Bu fiyatlardaki referans kulaklıklarından ne bekleyebilirsiniz ki :)

Monitor kulaklık iyi kulaklık demek değildir. Arkadaşım gitmiş japonyada ucuz diye on numara sony monitör kulaklık getirmiş lakin cehalet işte laptop da kullanıyor :). En kötü açın yapay zekaya sorun bilgisayarinizin telefonunuzun süremeyecegi kulaklikara para vermeyin. Ayrıca her monitör kulakliklada her müzik dinlenmez. Kulaklığı sürecek cihazın vardır veya laptobun yeterlidir lakin muazzam klasik müzik de veya tizleri mükemmel çalarken bu metal şarkı açarsın kulaklikdan sogursun bir anda. Neyse uzatmayım, monitör veya hi-fi kulaklık işine hiç girmeyin yada araştırın.
32 ohm kulaklık hocam sensitivity de yüksek. bunu da süremeyen cihazınız varsa onunla hiç bir kulaklıkla adam akıllı müzik dinleyemezsiniz

Ben 2 yıldır kullanıyorum. Müzikle uğraştığım için referans monitörlerin yanına geceleri rahat rahat müzik dinleyebilmek için almıştım. Başlangıç seviyesi referans kulaklık. Behringer umc202hd ses kartı ile gitar kayıtlarımda kullanıyorum.

İndirim bitti mi bende yok öyle bir indirim

Geri