11.Sınıfa Gırdım Nasıl Calısmalıyım Tavsıyelerenız Nelerdir

Reaksiyon skoru
10
ben yeni 11.sınıfa gırdım tyt yks kpss falan sınavların ne oldugunu gercekten hıcbırı ne bılmıyorum derslerim iyi ama hıc test falan cozmedim bugune kadar nasıl calısmalıyım nelere dıkkat etmelıyım gelecekte karsıma cıkacak sınavlar ne hangısıne ne ıcın gırılıyor detaylı anlatabılecek tecrubelı bırısı varmı nasıl hareket etmelıyım meslek lısesı okuyorum ama iyi bir lise anadoludan hıc bır farkımız yok hatta daha fazlasını ıslıyoruz. yardımcı olurmusunuz onumdekı 2 sene calısıcagım calısma duzenım falan nasıl olsun bılmıyorum.

Sorunun cevabı forumda değil. Kendi içinde. masanın başına git ders çalış. internette ise tonla bu sınavların ne olduğunu anlatan videolar var.

Sorunun cevabı forumda değil. Kendi içinde. masanın başına git ders çalış. internette ise tonla bu sınavların ne olduğunu anlatan videolar var.
fikriniz icin sagolun ama bos bır cumle olmus. ben buraya tecrubeli kişilerden bılgı edınmeye geldım yoksa bende bılıyorum youtubedan izlemeyi lütfen foruma bısey yazmayın dolmasınkı cevap alabıleyim rica ediyorum

ben yeni 11.sınıfa gırdım tyt yks kpss falan sınavların ne oldugunu gercekten hıcbırı ne bılmıyorum derslerim iyi ama hıc test falan cozmedim bugune kadar nasıl calısmalıyım nelere dıkkat etmelıyım gelecekte karsıma cıkacak sınavlar ne hangısıne ne ıcın gırılıyor detaylı anlatabılecek tecrubelı bırısı varmı nasıl hareket etmelıyım meslek lısesı okuyorum ama iyi bir lise anadoludan hıc bır farkımız yok hatta daha fazlasını ıslıyoruz. yardımcı olurmusunuz onumdekı 2 sene calısıcagım calısma duzenım falan nasıl olsun bılmıyorum.
Son yillar MEB soru tarzını değiştiriyor artık bilgi sormuyorlar bu tyt de çok az bilgi sorusu vardı o yüzden özellikle farklı tarzda problem çöz. Zor sorulara kendini alıştır yoksa problemlerde tokezlersin onun disinda geometri ve ilk 10 soruda çok kasmiyorlar. Ayrıca konuların azaltılması ile sorular zorlaşacak dediğim bu yüzden önemli. AYT için de düz çalışacaksın özel taktiği yok bilgiyi biliyorsan yaparsın zaten

sen maarif model ile gireceksin yani o sınava ilk girenlerden olacaksın ne olacağını bilmiyorum garip bi sınav şimdiden çalışmaya başlasan iyi olur sürekli süre kaybettirici ve uzun düşündürücü soru soruyorlar mutlaka kitap oku okuduğunu anlamanı geliştir . işlem becerini geliştir bu sana hem net hemde süre kazandırır

Öncelikle düzenli ve istikrarlı olmak çok önemli. İkincisi hangi bölümü ya da dereceyi istiyorsun ona göre çalış. Eğer 50k+ derece istemiyorsan çalışma saatlerin günde 2-3 saat yeterli olur. 50k üstü istiyorsan +4-5 saat çalışmalısın. TYT Biyoloji, kimya, fizik bitir. Matematikten de temel at. Eğer bitirebiliyorsan TYT matı bitirip AYT geç. AYT Fizik ve Mattan öğrendiğin konuları kolay kolay unutmazsın. Kimyada da hesaplama konularını unutmazsın. 1-2 test kitabından fazla çözme. Denemelerden ilerle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,873
Üyeler
198,209
Son üye
PadreSoberano
Geri