Keycapsleri çıkarınca ortaya çıkıyor vidalar. İnternetten sökülme videolarına bakabilirsiniz gösteriyorlar vida yerlerini.Vidalar tuşların altında mı sökmek istiyorum da. Bütün tuşları sökmek mi gerekiyor?
Keycapsleri çıkarınca ortaya çıkıyor vidalar. İnternetten sökülme videolarına bakabilirsiniz gösteriyorlar vida yerlerini.Vidalar tuşların altında mı sökmek istiyorum da. Bütün tuşları sökmek mi gerekiyor?
hocam kıçı kıytırık klavyeler 1.5 2 k artık. almışken 3.5 verelim 5 10 sene gidecek klavye alalım diye bakıyoruz aslında daha ekonomikHerkeste sağlam para var sanırım. 42 sayfa olmuş ne ara bir klavyeye rahat rahat 3000-3500 verir olduk![]()
5 10 sene gidicecegini dusunmuyorum hele çin malı klavyenin iyi bir deneyim yaşatır ama uzun sürmez gibihocam kıçı kıytırık klavyeler 1.5 2 k artık. almışken 3.5 verelim 5 10 sene gidecek klavye alalım diye bakıyoruz aslında daha ekonomik
Valla hocam en uzun kullandığım klavyeyi 1.5 yıl kullandım. Kalite ve sağlamlık dışında insan her gün gördüğü bir şeye uzun süre katlanamıyor, değiştirmek istiyorhocam kıçı kıytırık klavyeler 1.5 2 k artık. almışken 3.5 verelim 5 10 sene gidecek klavye alalım diye bakıyoruz aslında daha ekonomik
Switchler çok kaliteli değil yağlanmadan göndermişler. Yağlayınca tok creamy bir sesi oluyor güzel oluyor.Selam. Turqoise switch ile kullanan var mı nasıl memnun musunuz?
hocam üzülerek söylüyorum ki dünyada çin malı olmayan bir ürün kalmadı gibi bir şey artık.5 10 sene gidicecegini dusunmuyorum hele çin malı klavyenin iyi bir deneyim yaşatır ama uzun sürmez gibi
tercih meselesi hocam ben suyunu çıkartana kadar kullanmayı tercih ediyorum genel olarakValla hocam en uzun kullandığım klavyeyi 1.5 yıl kullandım. Kalite ve sağlamlık dışında insan her gün gördüğü bir şeye uzun süre katlanamıyor, değiştirmek istiyor![]()
O zor hocam belki qmk ile yapılır, o da bu klavyede yok. Harici programlarla belki yapılabilir, biraz araştır derim.arkadaşlar belki büyük bi istek ama knobu sadece spotify ın ses seviyesini ayarlıcak şekilde ayarlamanın yolu var mı?
ai ile pythondan kısa bi kod yazıp hallettim hocamO zor hocam belki qmk ile yapılır, o da bu klavyede yok. Harici programlarla belki yapılabilir, biraz araştır derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım gördüğüm kadarıyla yeni stoklar geliyormuş, bu sefer kablolu modelleri getiriyorlar sanırım. Yeni bir renk eklenmiş ve yine ön siparişe açılmış. Fiyat ilk stoklardan da uygun, isteyen bakabilir.
Kablolu olan için de çok iyi fiyat. Kablo klavyede çok önemli değil zaten tercih edilebilir. Beyaz kasa ve keycapsleri de güzel. Hangi plate olduğunu yazmamışlar ama bu sefer.O zor hocam belki qmk ile yapılır, o da bu klavyede yok. Harici programlarla belki yapılabilir, biraz araştır derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım gördüğüm kadarıyla yeni stoklar geliyormuş, bu sefer kablolu modelleri getiriyorlar sanırım. Yeni bir renk eklenmiş ve yine ön siparişe açılmış. Fiyat ilk stoklardan da uygun, isteyen bakabilir.