2 Sistem Arasında Kaldım Hangisi veya Öneriniz Varmıdır?

Reaksiyon skoru
79
Bütçe
100000
2 sistemi de fotoğraf kısmına ekledim bu 2 sıstem arasında kaldım önerilere açığım
1781968285807.webp

BU SİSTEM 89.000 TL YE GELİYOR EKRAN KARTI SEPETTE 35 E DÜŞÜYOR

1781968323914.webp

Aklıma gelen bir seçenekte intel ultra 225f veya 245kf tarzı işlemcili sistemlere yönelmek ama daha önce hiç kullanmadım, fiyat daha uyguna geliyor ama tereddütteyim fikirleri olan arkadaşlar belirtirse sevinirim. (alacağımız kişi ortaokul yaşında kuzenim maksat 4-5 sene rahat götürsün liseye kadar mutlu etsin)

Rx9070xt her türlü daha yüksek fps verirde cl48 ram falan asiri dandik geliyo bana. Satan bile yok suan o ramleri.
Rx9070xt 5070den daha iyi ama fiyat avantajı istersen şunlara da bakabilin

Rx9070xt her türlü daha yüksek fps verirde cl48 ram falan asiri dandik geliyo bana. Satan bile yok suan o ramleri.
Rx9070xt 5070den daha iyi ama fiyat avantajı istersen şunlara da bakabilin
trendyolda ki sistemin alt parçalarını çok beğenemedim cl48 ram gibi aigo sogutucu, kasa gibi hoşuma gitmeyen kısımlar onlardı itopyadan hazırladığımda bütün bileşenler kafama yattı ama öneri almak kötü değildir diye düşünüyorum bir de şu kısım aklıma takılıyor intel işlemci tabanlı sistem toparlandığında fiyat daha uygun oluyor ama hiç kullanmadığım için karar veremedim.

trendyolda ki sistemin alt parçalarını çok beğenemedim cl48 ram gibi aigo sogutucu, kasa gibi hoşuma gitmeyen kısımlar onlardı itopyadan hazırladığımda bütün bileşenler kafama yattı ama öneri almak kötü değildir diye düşünüyorum bir de şu kısım aklıma takılıyor intel işlemci tabanlı sistem toparlandığında fiyat daha uygun oluyor ama hiç kullanmadığım için karar veremedim.
Magazalar inteli toplu aldılar herhalde oemlerin hepsinde intel daha ucuz zaten. Öyle alip kullanirim dersen pek bi farki yok u225f<r5 7500f<u245kf gibi düşün işte. Amd avantaji ilerde değiştirmesi kolay olur. 2 3 yil sonra yeni bi amd islemci cikar. Degistirmek istersen alip direkt anakarta takabilirsin. Intel işlemci sürekli değişiyor. Birde ayrı ayrı sistem yapmak pahalıya patlıyor, oem alip özelleştirmenin genelde daha uyguna geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,276
Üyeler
198,940
Son üye
legolas94

Geri