Yeni Evleniyorum Yatak Alacağım Sağlık Problemim Yok

Aleyküm selam üstad bende 2 Ağustosta evleniyorum kafanı karıştırmadan bambiye gidip bakmanı öneririm daha üst segment istersende direkt idaşa yöneliyorsun. Orta sert yatak bakabilirsin. Paket yay özelliği olan herhangi bir yatak işini görecektir.

Ben Yataş'tan almıştım. Bambi'de iyidir. Gidince hepsini deneme şansın oluyor zaten.

Hayırlı olsun ancak kesinlikle bu yazdığın dağda taşta yatarım muhabbetini terk et. Kalk müstakbel eşinle İstikbal falan gez. İstikbal'in mükemmel rahat yatakları var. Bir kere dene, inanamazsın o derece yumuşak. Hanı sırtından çuval indirmiş gibi rahatlıyorsun öyle söyleyeyim. İnternetten alma.

Arkadaşlar selamın aleyküm, yeni evleniyorum askeri personelim yerde dağda taşta yatarım hiç problem yok yatak almak istiyorum neler tavsiye edersiniz
Ortopedik silikon yatak al. Yatakta yay olmaması tavsiyemdir. Sadece silikon sünger en iyisi.

Arkadaşlar selamın aleyküm, yeni evleniyorum askeri personelim yerde dağda taşta yatarım hiç problem yok yatak almak istiyorum neler tavsiye edersiniz
Kesinlikle Bambi tavsiye ederim, tabi hala eski kalitesi devam ediyorsa

Muyu marka alıyorsun reis keyfine bakıyorsun, o paket yay öneren falan olmuş, onlar eski teknoloji. Yada kredi kartını veriyorsun kızın eline , nereye götürüp ne alırsa razı oluyorsun. Madem taşta bile yatarsın, problem olmaz sana o zaman. Ama o en kralına yatmalı. Ucuz bişey alalım dersen 40 yıl lafını duyarsın. O sebeple tam teslimiyet sergilemelisin

Dünyada forumdan sorularak alınacak son şey yataktır. Yatak zevki kişiden kişiye değişir. Kimi yumuşak, kimi orta sert, kimi taş gibi yatak sever. O yüzden yatak deneyerek alınır hocam.

Dünyada forumdan sorularak alınacak son şey yataktır. Yatak zevki kişiden kişiye değişir. Kimi yumuşak, kimi orta sert, kimi taş gibi yatak sever. O yüzden yatak deneyerek alınır hocam.
İlla ki öyle ama marka kalitesi açsından en azından marka tavsiye almak iyidir

Arkadaşlarım, Dostlarım yazan herkese teşekkürlerimi iletiyorum ilgilerinize...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,567
Üyeler
198,150
Son üye
Swıft6283
Geri