102k PC Topladım Bileşenler Uyumlu Mu?

teoxus

80+
Reaksiyon skoru
39
Selamlar itopyadan pc topladım 102k tuttu bileşenleri yazıyourm.

Anakart: ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci
Ekran Kartı: ASUS Dual RTX 5070 OC
RAM: LEXAR 2x16GB 6000mhz
SSD: Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD 6000MB Okuma - 4000MB Yazma
Kasa: Thermaltake View 380 850W 80+ Gold ARGB USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa
CPU Soğutucu: Thermaltake LA240 ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu

Bileşenler uyumlu olmuş mu?
(elimde 1 adet m.2 ssd var 1tb, ekstra 1 tane daha almak istiyorum 2 tane m.2 takabilir miyim?)

Teşekkürler şimdiden :)

Anakartın performansı iyi deil değiş

Rx 9070 xt tak rtx 5070 den %25-30 kesin farkla daha güçlü

Ramların Belleği kaç Cl kaç bellek ?

Ssd bu fiyata fazla pahalı

Ayrıca güzel bir anakart alırsan 2 m2 ssd takabilirsin b650 vesaire alırsan olmaz çünkü Pcı express hatları yetersiz kalır 2 ssd yi taşıyamaz ve ekran kartının yarısından performans almak zorunda kalır

SSD BUNU AL:

Ekran Kartı bunu al:

Ramları bunlardan çak 2 tane on numara ram:

Anakart 2 nci el bunu ateşle anakartın 2nci eli yenir babo:

Sıvı soğutmada bunu al:

SSD BUNU AL:

Ekran Kartı bunu al:

Sıvı soğutmada bunu al:
Kanka farklı sitelerden uğraşmak istemiyorum itopyadan topladım bunları da 2. el falan da uğraştırır. Bir de rtx istiyorum oyüzden 5070 aldım 5070 ti alacaktım ama bütçem yok şuan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SSD BUNU AL:

Ekran Kartı bunu al:

Sıvı soğutmada bunu al:
itopyada oem paketlerden 5070 li düzgün bir sistem bulamaz mısın 100k yı pek geçmeyecek

Kanka farklı sitelerden uğraşmak istemiyorum itopyadan topladım bunları da 2. el falan da uğraştırır. Bir de rtx istiyorum oyüzden 5070 aldım 5070 ti alacaktım ama bütçem yok şuan.

itopyada oem paketlerden 5070 li düzgün bir sistem bulamaz mısın 100k yı pek geçmeyecek
5070 çok saçma bi kart canım ben sana söyliyim bu topladığım sistemle itopyadaki sistemlerle arasında 2 kat fark var ayrıca ndivia nın eskisi kadar bi artısı kalmadı ki neden 5070 rx 9070 xt gibi canavar gibi bir kartı varken hem geleceğe dönük hem güçlü hem fiyatı iyi madem 5070 ti alamıyosun 9070 xt 5070 ti gücünde bir kart ayrıca 2 nci elden alınabilecek donanımlar anakart ekran kartı ve işlemci olur en güveniliri de anakarttır
ayrıca itopya çok kazığa satıyo alacaksanda itopyadan alma

https://gamer.gen.tr/gg-aura-5070-a...0-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem_h56122 itopyanın sitesi diye biliyorum peşin fiyatına taksitte bol özelleştirip alabilirsin.

Yani edit işleriyle vesaire uğraşmıyorsan cuda çekirdeğinin bir artısı sana olmayacak zaten 5070 kartında 35k o karta çok saçma fiyat

Yani edit işleriyle vesaire uğraşmıyorsan cuda çekirdeğinin bir artısı sana olmayacak zaten 5070 kartında 35k o karta çok saçma fiyat
peki anakartı ASUS PRIME B850M-K 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX olarak yükselttim. Bu kadar yükseltebildim nasıl sence?

peki anakartı ASUS PRIME B850M-K 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX olarak yükselttim. Bu kadar yükseltebildim nasıl sence?
Senin alacağın sistem eğer oem paketse oem paket almak şu güzelim bütçeyle yapılacak en büyük hata olur dostum yani ben sana yardımcı olurumda bu şekildi yardımcı olmak emin ol gönlümden geçmiyo 100-110k arası bi bütçe ayırıyorsun ve şu saçma sistemler...

Yani bak sen bana yapacaklarını söyle bilgisayarda ben ona göre bütçene göre on numara sistem dizerim 100k parayı çöpe atma dostum gerçekten bak

Ne yapacaksın sadece oyunmu yayıncılık filanmı

Senin alacağın sistem eğer oem paketse oem paket almak şu güzelim bütçeyle yapılacak en büyük hata olur dostum yani ben sana yardımcı olurumda bu şekildi yardımcı olmak emin ol gönlümden geçmiyo 100-110k arası bi bütçe ayırıyorsun ve şu saçma sistemler...
oem değil bunu kendim toplamıştım az çok biliyorum yani o kadar detaylı bilmiyorum

Yani bak sen bana yapacaklarını söyle bilgisayarda ben ona göre bütçene göre on numara sistem dizerim 100k parayı çöpe atma dostum gerçekten bak

Ne yapacaksın sadece oyunmu yayıncılık filanmı
Yabancı youtube kanalları yapıyorum photoshop ve premiere de baya vakit geçiriyorum. Oyun da oynuyorum tabi

oem değil bunu kendim toplamıştım az çok biliyorum yani o kadar detaylı bilmiyorum
Tamam problem deil sen bana max çıkabileceğin fiyatı Sistemle neler yapacağını söyle ben ona göre sistemini diziyim on numara

Tamam problem deil sen bana max çıkabileceğin fiyatı Sistemle neler yapacağını söyle ben ona göre sistemini diziyim on numara
105k max olur reis. RTX bir kart olursa fena sarar. Bir de gta 6 oynayabilirsem tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,919
Üyeler
198,217
Son üye
Guemm
Geri