Banabak banka değil hocam sadakat programı. Banabakta sadece P&G ürünlerinin kampanyaları oluyor. Fişinizi yükledikten sonra para banabakta bakiye olarak duruyor. Siz ibanınızı girip parayı çekiyorsunuz 1 2 güne yatıyor.Bu wolfthron değil bu özel serinin farklı bir kokusu var bu satıcı sanırım rnadom 2 sinden birini yollutor. Bu mariolu olanda çok şekerli gibi gelmişti bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya wolfthrone yollar yada mario
Bu banabak hangi bankaya ait hocam güvenilir mi? üyelik açmak için
Faturanız çıktı mı? Amazon bu kadar hızlı fatura çıkarmıyordur.Faturayı kabul etmiyor
narenciye kokusu varGüzel kokuyomu bu modeli daha önce bundan kullanmadım
Aldıktan sonra sağ üstünde fatura diye bölüm var onda fatura varBanabak banka değil hocam sadakat programı. Banabakta sadece P&G ürünlerinin kampanyaları oluyor. Fişinizi yükledikten sonra para banabakta bakiye olarak duruyor. Siz ibanınızı girip parayı çekiyorsunuz 1 2 güne yatıyor.
Faturanız çıktı mı? Amazon bu kadar hızlı fatura çıkarmıyordur.
Bende şimdilik oraya tıklayınca sadece "Yazdırılabilir sipariş özeti" yazıyor. O da fatura yerine geçmiyor.Aldıktan sonra sağ üstünde fatura diye bölüm var onda fatura var
Benzerini kullanıyorum gayet güzel fakat ilk sürdüğünde gereksiz bir terleme oluyor bana mi özel bilmiyorum onun dışında gün boyu kokusu sürüyorAlıntıyı görüntülehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DXKLJZ2D
Ayrıca dilerseniz Banabak üzerinden kampanyaya katılabilirsiniz, 100 TL para iadesi alabilirsiniz.(Faturanızı Göndererek)
Alıntıyı görüntüle![]()
Old Spice 250TL’ye 100TL Nakit İadesi
Old Spice ile 250TL’ye 100TL nakit iadesi fırsatını kaçırma!www.banabak.com
Öyle dene bilirFatura gönderince 169 liraya mı gelmiş oluyor yani 3 tane deodorant
hayır ödeme adımında düşüyor.sepette 359 lira olarak devam ediyor indirim uygulamadı bende
amazondan pdf olarak aldığınız faturayımı?Faturayı kabul etmiyor
Öyle dene bilir
hayır ödeme adımında düşüyor.
amazondan pdf olarak aldığınız faturayımı?
farkı bariz hocam en şekerlisi wolfthorn kokusuda bearglova benziyor ama daha şekerlisi.night panther kullanıyorum kokuları benzer midir
AynenÖyle dene bilir
hayır ödeme adımında düşüyor.
amazondan pdf olarak aldığınız faturayımı?