utkusahin23
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bütçem kısıtlı kendime uygun nitro+ bir 5700xt buldum rx580 den geçicem sizce 2026 da hala alınır mı bir de alırken nelere dikkat etmem lazım?
alınmazBütçem kısıtlı kendime uygun nitro+ bir 5700xt buldum rx580 den geçicem sizce 2026 da hala alınır mı bir de alırken nelere dikkat etmem lazım?
Alınır ama temiz mi iyi bak ve çok pahalıya alma.Bütçem kısıtlı kendime uygun nitro+ bir 5700xt buldum rx580 den geçicem sizce 2026 da hala alınır mı bir de alırken nelere dikkat etmem lazım?
İkinci el 4060 da bu kartın 2 katına satılıyor zaten yakın fiyat aralığında bile değiller.Hurdası çalışanından fazla olan kart. Tam bir mining canavarı. Mining yapılmayanı bulması biraz mucize olur. kart iyi mi ? iyi. ama bütçe varsa ikinci el 4060 çok daha uzun götürür.
en fazla 7k civarlarına çıkabilirim diye düşünüyorum işlemcim ryzen 5 1600af ekran kartı yükseltirsem onu da yükseltmem gerekecek o yüzden toplam 10k gibi bir fiyat düşünüyorumBütçe neydi hocam ?
arkadaşla sapphire nitro+ modeli için 5750 gibi bi fiyat konuştuk fakat herhangi bir test videosu yok ancak götürüp kendi kasamı test edebileceğimi söyledi bende emin olamadım tam olarakAlınır ama temiz mi iyi bak ve çok pahalıya alma.
alınmaz, rx6600xt'ye yönelin hocamBütçem kısıtlı kendime uygun nitro+ bir 5700xt buldum rx580 den geçicem sizce 2026 da hala alınır mı bir de alırken nelere dikkat etmem lazım?