Msi 15c7v Bitmeyen Sorunları ve Servis Yetersizliği

Alpi95

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar Msi 15c7v alma hatasını kimse yapmasın diye bu mesajı yazıyorum.
Uyguna alıcam deyip benimle aynı hataya düşmeyin aldığımdan beri servisten çıkmadım. İlk sorunu ekran gitmesiyle başladı her servise gittiğimde sorun yok hallettik dediler ama bitmedi sorunu. 4 kez aynı şikayetle gittim servisin de çok işlevsel olduğunu düşünmüyorum. Ekranı sürekli cızırtılanıyor gibi gidip geliyor gibi oluyor. Daha fazla msi15c7v hakkında şeyi de anlatmak istemiyorum çünkü çok yordu detaylı bir eleştiri yazamadım ama almayın pişmanlıktır gerçekten hatta Msi a bile önyargıyla bakıyorum artık başka laptop almam msidan.

İlk 6 içinde bu sorunlar ortaya çıkmışsa tamir ettirmek yerine laptopun mislini isteseydiniz keşke.
Aklıma gelmedi değil ama okulum için de ihtiyaçtı bir de servispointe bu konuyla alakalı danıştım onlarda ordan yönlendirme yapılmadığını bunun için de tüketici hakem heyetine gitmem gerektiğini söyleyince süreç uzun olur diye tenezzül etmedim bir de servis hallettik deyince de hep güven verdi. 6 ay geçince tamamen bıktım keşke değişim yapsaydım dedim de iş işten geçmiş oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,271
Üyeler
200,638
Son üye
XPea

Geri