🔥İndirim Wd Blue Sn5100 1tb 7100 Okuma / 6700 Yazma 6.259 TL 6 Taksit 🔥

Yani öncelik olarak ekran kartı alıcam ama buda kaçırılmayacak fırsatsa almayı değerlendirecektim.
Hocam çok daha üst bütçelere çıkmayacaksan alabileceğin en iyi ssd bu fiyata bu şuan.

3 ay önce 32 gb ddr5 rami 4500 TL'ye görmüştüm

demekten ne farkı var hocam?
3 ay önce 32 gb ddr5 rami nasıl o fiyata gördün?

3 ay uzun süre değil sonuçta teknolojik alet dünya çağ mı atladı da her halta fiyat arttırıyorlar?

Umarım forum kullanıcıları gördüğü her 100 TL'lik indirim etiketini indirim diye paylaşmaz. Saçma sapan konular bence forumu meşgul etmekten başka bir şey değil.

Fiyatlar artmış olmasına rağmen herkes kapış kapış aldığı için bu fiyatları böyle arttırabiliyorlar. Kullanıcılar bilinçli olsa seve seve fiyatları düşürürler yapay zeka firmaları veya sunucu firmalarıyla bu devran dönmüyor. Son kullanıcının sözü mütebahadır.

Alacağınız teknolojik ürünün üretildiği ülkenin yıllık enflasyon oranına bakın, ürünü alacağınız ülke ( Türkiye ) enflasyon oranına bakın böyle bir fiyat artışı yok yani. Çip krizi vesaire diyerekten işin içinden sıyrılıyorlar ama anlamsız buluyorum.

Alacak olan varsa şimdiden hayırlı olsun.

Ekran görüntüsü 2026-06-21 183941.webp

Yavaş yavas pc toplamaya basladim simdi bunu alayimmi yoksa ielride daha iyi firsatlar gelirmi

geçenki lexarlar gibi 4'e düşmedikçe alınmaz ya.

Geri