40000 TL Masaüstü PC Tavsiyesi

Xepron

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Merhabalar ilk defa masaüstü pc alacağım pek bir bilgim yok. Bütçem maks 42k olur. Peşin fiyatına taksit olursa mükemmel olur. İkinci el ve kendim toplama kısmına girmek istemiyorum çok vaktim yok. Çok yüksek bir beklentim yok cs valorant r6 gibi oyunlarda 180 üstü fps vermesi yeterli. Ekstra olarak monitör için aoc 24ga4hre veya msi mag 244f almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam beklerseniz veya yani benim bilmediğim daha iyi sistemlerde vardır muhtemelen ancak bu sistem rahat dediğiniz oyunları oynatır. Ve fazlasınıda

Tamamen dediğiniz talep doğrultusunda attım daha iyileri olabilir

Hocam beklerseniz veya yani benim bilmediğim daha iyi sistemlerde vardır muhtemelen ancak bu sistem rahat dediğiniz oyunları oynatır. Ve fazlasınıda

Hocam linki açamadım ama sorun benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

şu ikisine de bakabilirsin pek fiyat avantajı yok gaming gecesinde de güzel oem paketler çıkabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam linki açamadım ama sorun benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
link bozuk değil pckolik çökmüş ama attığı sistem de gayet güzel

şu ikisine de bakabilirsin pek fiyat avantajı yok gaming gecesinde de güzel oem paketler çıkabiliyor
Teşekkür ederim.

5060 olup üstüne 8gb vramli bir şey kesinlikle ama kesinlikle almaya değmez çöp adeta

5060 olup üstüne 8gb vramli bir şey kesinlikle ama kesinlikle almaya değmez çöp adeta
Önereceğiniz sistem var mı ? Sistemler hakkında pek bir bilgim yok. Dediğim özellikleri karşılaması benim için yeterli olur.

nivdia fanboyluğu yapmıcam ama eğer cs çok fazla oynuyorsanız amd ekran kartlarının cs optimizasyonu berbat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,741
Üyeler
197,975
Son üye
diririirriir123
Geri