S26 mı S25 mi Daha Mantıklı

Hayır demek istediğimi yanlış anladınız herhalde entegre modemli telefonlarda hiçbir sorun yok yani s25 serisinde hiçbir şekilde problem olmuyor harici modemli telefonlar sıkıntılılar exynos işlemciler yani s26 ve s26+ bunlarda pil daha hızlı bitme ve çekim sorunu oluyor operatör fark etmeksizin çünkü harici modem bulunuyor exynos 2600 de gpu yu büyük tuttukları için entegre modeme yer kalmadı.
s25 bakıyoruz da düzgün bir şey bulamadık ya fiyatlar çok uçuk ya da pil döngüleri 400 500 civari şuan düzgün 2.el bi s25 ile s26 2.eli 8-10 döngü olan cihazların fiyatı aynı ne yapacağımı şaşırdım

GSM Arenanın batarya testlerine göre S26 önde. Bence fiyatları da yakınken S26 alın geçin.
kanka arada 10-11 bin tl fiyat farkı var sıfır almayacağım ayrıca arkadaşın dediği olay doğruymuş harici modemden dolayı ısı sorunu çekim sorunu vs. o sebeple sanırım güncelleme alsa da s25 s26 dan daha optimize çalışır gibi duruyor

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
kanka arada 10-11 bin tl fiyat farkı var sıfır almayacağım ayrıca arkadaşın dediği olay doğruymuş harici modemden dolayı ısı sorunu çekim sorunu vs. o sebeple sanırım güncelleme alsa da s25 s26 dan daha optimize çalışır gibi duruyor
Ama şöyle bir olayda var çok ilginçtir ki Samsung'un yeni işlemcisi Exynos 2600 verimliliği hakkındaki videoları izliyorum da Exynos 2600, Snapdragon 8 Elite gen 5'ten daha fazla pil süresi veriyor. Bu yüzden seçim konusu size kalıyor daha fazla pil süresi ve hızlı bir işlemci istiyorum derseniz S26 alın ama ben kamera ile işim çok fazla derseniz S25 veya veya S25 Ultra alın hız olarak da oyunlarda S26'dan ötesi yok dünyadaki en hızlı işlemci var içinde bu da kanıtı Snapdragon 8 Elite gen5'ten daha hızlı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s25 bakıyoruz da düzgün bir şey bulamadık ya fiyatlar çok uçuk ya da pil döngüleri 400 500 civari şuan düzgün 2.el bi s25 ile s26 2.eli 8-10 döngü olan cihazların fiyatı aynı ne yapacağımı şaşırdım
Bende söylemesi ben bile karar vermekte zorlanıyorum yani o kadar araştırma yaptım ki sabahtan akşama kadar s26 testlerini inceledim buda konusu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-21 234754.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-21 234754.webp
    127.2 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
Bu S26 serisini samsung kimse satın alsın istemiyor iki tarafıda arada derede bırakıyor en iyisi ya S25 alın Yada paranızı biriktirip S25 Ultra alın hem kamera da efsane olur :) Veya beklebiliyorsanız S27 serisini bekleyin.

Geri