TaHao
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,141
adamlar uyuyordur abi gece geceTebiliyon hayatının şokunu yaşıyor şu an değecek teknik bir aksaklıktan dolayı özür dileriz der birazdan
adamlar uyuyordur abi gece geceTebiliyon hayatının şokunu yaşıyor şu an değecek teknik bir aksaklıktan dolayı özür dileriz der birazdan
Tebilondada stoğu bitti bakalim ince ne zmn kapatacakTebiliyon hayatının şokunu yaşıyor şu an değecek teknik bir aksaklıktan dolayı özür dileriz der birazdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neden böyle bir şey oldu bilen varmı
bunların kataloglama sistemleri arıza verince böyle şeyler oluyo bence genel bir sorun var tabi tamamen kendi tahminim.Neden böyle bir şey oldu bilen varmı
Hemmmmmmm anlıyorum ama neden sadece 3 site arıza çıktıysa birsitede olur ama direkt 3 site hemmmm bence kutuda süprız hediye çıkacak bencebunların kataloglama sistemleri arıza verince böyle şeyler oluyo bence genel bir sorun var tabi tamamen kendi tahminim.
Tg grubunda bu ramleri alan suan yaklasik bi 5 k kisi felan varşurda toplasan 20 kişi yoktur gece 3sabaha devam ederse orası ayrı
korkmaya basladım indrim bitmiyor JAHSKDJHAJKSDHAKJSHDJKASHD![]()
Lexar Thor Gaming (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL32 PC Ram-LD5U16G60C32LG-RGD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka Lexar Thor Gaming (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL32 PC Ram-LD5U16G60C32LG-RGD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
stok bitti diyorkorkmaya basladım indrim bitmiyor JAHSKDJHAJKSDHAKJSHDJKASHD
Sabah kalkanlar şok olacakTg grubunda bu ramleri alan suan yaklasik bi 5 k kisi felan var![]()
umarım iptal olmaz ddr5 e gecemiyordum ram yuzundenstok bitti diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sabah kalkanlar şok olacak![]()
![]()
kargo firmasıyla çözmek gerekiyor erken davranınca bir değişir mi bilmem ama bana hep kargo firmasıyla halledin diyorlarYa mahalleyi yanlış grimişim sorun olur mu acaba?