Leon_Was_Here
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 998
ben 1 adet aldım sadece iptal etmişler desteğe yazdımAynı şekil benim de ama tek fark ilk aldığım iptal yedi.
ben 1 adet aldım sadece iptal etmişler desteğe yazdımAynı şekil benim de ama tek fark ilk aldığım iptal yedi.
inş 1 den fazla olanların hepsi iptal olurda kim al satçı belli olurArkadaşım ve kendime aldım, sen motorunun lastik parasını beleşe getirmeye bakarsın o zaman 1 tane aldıysan![]()
hangi firmaya bunları arayıp sağlam bir sövmek lazım kardeşim milletin siparişini onaylıyorlar benimkini iade ediyorlar arayıp sorduğumda da kimseye gitmeyecek diyip yalan söylüyolar adam değil bunlar hiçbir bok olmaz bunlardan benim ne suçum vardı 1 tane ram istedim alt tarafı
tebilonhangi firma
dostum risk alarak almışsın zaten rami iptal edilen kimsenin konuşmaya hakkı yokya bunları arayıp sağlam bir sövmek lazım kardeşim milletin siparişini onaylıyorlar benimkini iade ediyorlar arayıp sorduğumda da kimseye gitmeyecek diyip yalan söylüyolar adam değil bunlar hiçbir bok olmaz bunlardan benim ne suçum vardı 1 tane ram istedim alt tarafı
Bence fiyat hatası yok hocam zaten hiçbirinde ,başka bir şey var.Hadi birinde fiyat hatası oldu diyelim teblion aynı fiyattan stok yenilediben sinerjinin fiyat hatası yaptıgını çok az gordum genelde gonderıyordu
Kimseye gitmez ögeyi denetle çakıyorlar hocamtebilon
olay iptal olması mı sence burada bunu mu çıkardın yani? adamları arıyorum siparişim niye iptal edildi diyorum herkesin iptal edildi diyip yalan söylüyorlardostum risk alarak almışsın zaten rami iptal edilen kimsenin konuşmaya hakkı yokiptalde iptal dünyanın sonu değil ucuza ram alamadı diye kimse ağlamasın bence
herkesin iptal çünküolay iptal olması mı sence burada bunu mu çıkardın yani? adamları arıyorum siparişim niye iptal edildi diyorum herkesin iptal edildi diyip yalan söylüyorlar
sipariş onaylandı diye kesin gelicek diye bişey yok fatura kesimine kadar iptal yiyebilir fatura kesildikten sonrada bi ihtimal yiyebilir ama thh gidebilirsinolay iptal olması mı sence burada bunu mu çıkardın yani? adamları arıyorum siparişim niye iptal edildi diyorum herkesin iptal edildi diyip yalan söylüyorlar