herkes bir kumar oynadı iptal olduğunda şaşırmamak lazım aynı şekil benimde gelse sistem yükselticem ama aldığımız fiyat ortada o nedenle thh filanda hikaye bana göreolay iptal olması mı sence burada bunu mu çıkardın yani? adamları arıyorum siparişim niye iptal edildi diyorum herkesin iptal edildi diyip yalan söylüyorlar
fatura kesilirse belki yoksa çıkmaz bişi1 Adet kullanım için aldım THH de haklı çıkarmıyım ?
Şunu yazıp hala milletle laf dalaşı yapıyo xdaçıkcası içim gayet rahat bende satın aldım ve satıcam. şimdi kartıma bakıyorum 30k harcamışım gece. indirime giren 4 tane ram var her birinden bi çift almışım. Sırf olursa buda yeter diye dusundum. kartımın lımıtı 400k hesabımda 180k var. istediğim kadar alıp ödemesi geldiğinde de öderdim. AMa ne gerek var. En başında yazmıştım motora bi çift lastik alacaktım o bedavaya gelir maxburada ihtiyacı olan da varsa özelden yazsın gelince uyguna da veririm sıkıntı yok
ben satıcı değil kullanıcıyım hakimim dersen kesin kazanırsın1 Adet kullanım için aldım THH de haklı çıkarmıyım ?
thhden alan çıkarbeyler ister thh'ye gidin isterseniz 3 firmanın dükkanını da kurşuna dizin o ramleri alamazsınız![]()
ben sana laf atıyorum kimseye değil ağlayan sensinŞunu yazıp hala milletle laf dalaşı yapıyo xd
Kaynak ?bu ramin tedarikçi firmasının api ından kaynaklı bir sıkıntı oldu şirketler hepsi bir yerden alıp kendilerine göre kar ekleyip satıyor ondan dolayı bütün sitelerde aynı anda düştü fiyat