❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Arkadaşım ve kendime aldım, sen motorunun lastik parasını beleşe getirmeye bakarsın o zaman 1 tane aldıysan :)
inş 1 den fazla olanların hepsi iptal olurda kim al satçı belli olur :D bende bu lastikleri yakarken video atarım buraya sende izlersin asdljkasljkdas

ya bunları arayıp sağlam bir sövmek lazım kardeşim milletin siparişini onaylıyorlar benimkini iade ediyorlar arayıp sorduğumda da kimseye gitmeyecek diyip yalan söylüyolar adam değil bunlar hiçbir bok olmaz bunlardan benim ne suçum vardı 1 tane ram istedim alt tarafı
hangi firma

ya bunları arayıp sağlam bir sövmek lazım kardeşim milletin siparişini onaylıyorlar benimkini iade ediyorlar arayıp sorduğumda da kimseye gitmeyecek diyip yalan söylüyolar adam değil bunlar hiçbir bok olmaz bunlardan benim ne suçum vardı 1 tane ram istedim alt tarafı
dostum risk alarak almışsın zaten rami iptal edilen kimsenin konuşmaya hakkı yok :D iptalse iptal dünyanın sonu değil ucuza ram alamadı diye kimse ağlamasın bence

dostum risk alarak almışsın zaten rami iptal edilen kimsenin konuşmaya hakkı yok :D iptalde iptal dünyanın sonu değil ucuza ram alamadı diye kimse ağlamasın bence
olay iptal olması mı sence burada bunu mu çıkardın yani? adamları arıyorum siparişim niye iptal edildi diyorum herkesin iptal edildi diyip yalan söylüyorlar

ince ve sinerji siparişim iptal görünmüyor tebilion iptal zaten garanti olsun diye 3 yerden almıştım bir tanesi gelse yeter

bu ramin tedarikçi firmasının api ından kaynaklı bir sıkıntı oldu şirketler hepsi bir yerden alıp kendilerine göre kar ekleyip satıyor ondan dolayı bütün sitelerde aynı anda düştü fiyat

olay iptal olması mı sence burada bunu mu çıkardın yani? adamları arıyorum siparişim niye iptal edildi diyorum herkesin iptal edildi diyip yalan söylüyorlar
herkesin iptal çünkü :D gelmeyeceğini çoğu kişi ilk sayfadan itibaren yazmıştı. olmayan indirime indirim dememek lazım.

sipariş onaylandı diye kesin gelicek diye bişey yok fatura kesimine kadar iptal yiyebilir fatura kesildikten sonrada bi ihtimal yiyebilir ama thh gidebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,602
Üyeler
198,155
Son üye
Zeina
Geri