Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

https://graph.hangout.audio/iem/5128/?share=ZeroBLUE2_(Foam_tips),ZeroBLUE2_(Silicone_tips) 8-20khz arasına bir bak. Foam ve silicon farkı çok büyük. Bu iemin foam tips için tune edildiği açık. Sorun şu, foam uçlar 1-2 ay sonra çöp oluyor. Sürekli yenisini almak zorunda kalıyorsun. Ayrıca dinleyenlerin yaşını da hesaba katmak lazım. Belirli bir yaştan sonra insanın duyabileceği yüksek frekans aralığı daralıyor. Bu hobiyle 15-20 yaş gençler ilgilenmiyor, çoğu orta yaşlı herifler :D

arkadaşlar indirimleri nasıl takip ederim telegramda bir tane grup var bildirim geldiği an almak istiyorum ancak çoktan satılmış oluyor

şu stanleyleri yavaş çekin beyler al sat mı yapıyonuz bi tane alamadım :D
Prime varsa indirimler başladı

1782075796681.webp

Yeni üye oldum yeni konu açamadığım için buraya atıyorum.

Logitech, Mx Keys Mini 3059 TL.

arkadaşlar indirimleri nasıl takip ederim telegramda bir tane grup var bildirim geldiği an almak istiyorum ancak çoktan satılmış oluyor
hocam bu indirim işleri 3-5 yıl önceydi, hakiki bir indirime artık normal kullanıcı erişemez, herkes bot program kurmuş, hosuna giderse alıyor, hoşuna gitmezse dur satarım diyip gene alıyor, böyle fırsatla fırsat olmamak arasında kalan ürünleri anca alabiliyoruz

hocam bu indirim işleri 3-5 yıl önceydi, hakiki bir indirime artık normal kullanıcı erişemez, herkes bot program kurmuş, hosuna giderse alıyor, hoşuna gitmezse dur satarım diyip gene alıyor, böyle fırsatla fırsat olmamak arasında kalan ürünleri anca alabiliyoruz
İbrahim haskaloğlu vize botları işini çözdü bunuda çözer mi acep

Yeni üye oldum yeni konu açamadığım için buraya atıyorum.

Logitech, Mx Keys Mini 3059 TL.

satıcı amazondu sıfır üründü. bitmiş.

Geri