MEJA
80+
- Reaksiyon skoru
- 183
Bluestacks indirebilirsinPC' den maçları izlememenin yolu olur mu ona göre alacağım.
Bluestacks indirebilirsinPC' den maçları izlememenin yolu olur mu ona göre alacağım.
Netflix kopyalanmasın diye engelliyor zaten. Ekran kaydı ve ss bile alamazsın.99x12 olarak başka kartla da alınmıyor mu? Öğrencilikte sorun yok ama genç kartı yok ziraatte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablo denemedim o olabilir ama AirPlay falan direkt engelliyor. Hatta Netflix bile engelliyor paylaşmayı nedense![]()
Amaç oysa bence engellemekle uğraşmasınlar beceremiyorlar zatenNetflix kopyalanmasın diye engelliyor zaten. Ekran kaydı ve ss bile alamazsın.
Her firavunun bir Musa'sı var işteAmaç oysa bence engellemekle uğraşmasınlar beceremiyorlar zaten![]()
mobil apk yı android box a kursak telefon sanarmı acabaweb tarayıcısı ve tv koymamak nedir ya allah aşkına yapacaklarsa tam yapsınlar telefondan maç mı izliyecez
Bende sırf F1 için tod yenileyecektim fakat ziraat karta 1000 tl puanla aylık 349 tl ev kutulu almak daha mantıklı geldi ful paket F1 süper lig sinema vs.todu ben bu sene 299 tl x12 den full paketi ( f1, ingiltere, süperlig vs ) yeniledim. Boşta hesabı olanlara genelde sunuyorlar bu kampanyayı.
android tv boxlarda izlenir miİzlenmiyor bu arada engelliyor algılayıp, onun için almayın.
Normal şekilde izlenmez ama bir yolunu bulup farklı yollarla yapılır mı bilmiyorum.android tv boxlarda izlenir mi
Bu çok iyiymiş. TV de de geçiyor sanırım bu, hatta direkt kutulu da veriyorlar.öğrenci olmayanlar üzülmesin