Asus Laptop Kasma Sorunu

akın001

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar öncelikle sistemimi yazim asus v16 laptop rtx4050 8gbram ( detaylı cok özellik bilmiyorum) laptopu yeni aldım sayılır laptopta bir süre oyun oynadıktan sonra fanlar sessizleşiyor ve kasmaya başlıyor oyunlar ciddi şekilde 10 20 fps arası ve ayri etkisi varmı bilmiyorum ama gpu kullanımı % 30 u geçmiyor cihazın sıcaklıgı ise 70 80 c arassı

merhabalar öncelikle sistemimi yazim asus v16 laptop rtx4050 8gbram ( detaylı cok özellik bilmiyorum) laptopu yeni aldım sayılır laptopta bir süre oyun oynadıktan sonra fanlar sessizleşiyor ve kasmaya başlıyor oyunlar ciddi şekilde 10 20 fps arası ve ayri etkisi varmı bilmiyorum ama gpu kullanımı % 30 u geçmiyor cihazın sıcaklıgı ise 70 80 c arassı
Laptop'u sarja takılı oynamanız gerekiyor eğer zaten o şekilde yapıyorsanız armory crate uygulaması ile performans modunu ayarlayın. Eğer bu şekilde ise ürünü servise gönderin.

herşeyi dogru yapıyorum şarjda oynamak olsun ayarlar olsun ama ilda bir süre sonra kasmaya başlıyor

herşeyi dogru yapıyorum şarjda oynamak olsun ayarlar olsun ama ilda bir süre sonra kasmaya başlıyor
Güvenilir Bir bilgisayarcıya gitseniz daha iyi olur buradan fazla bir katkı veremeyiz biz büyük ihtimalle kargoda gelirken başına bir iş gelmiştir şarjda oynarken sıkıntı çıkartmıyorsa sorun yoktur zaten ya da laptop gücü işlemciden çekmeye başlıyordur çok ısındığı zaman olasılık çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,257
Üyeler
198,281
Son üye
ALİ öngel
Geri