🔥İndirim Razer Kraken V4 Pro 12.599tl

tamamen kişisel deneyimden yola çıkarak razer kulaklıkların malzemesi inanılmaz tırt. yan menteşeden kırılıyor, kafa bandından kırılıyor. kafa yastığı kısmı hemen açılıyor. değiştirmek istesen yedek parçası yok. aliexpressten falan alıyorduk eskiden o da kapandı. alana allah sabır versin.

tamamen kişisel deneyimden yola çıkarak razer kulaklıkların malzemesi inanılmaz tırt. yan menteşeden kırılıyor, kafa bandından kırılıyor. kafa yastığı kısmı hemen açılıyor. değiştirmek istesen yedek parçası yok. aliexpressten falan alıyorduk eskiden o da kapandı. alana allah sabır versin.
menteşesi kırılan modellerden mi bilmiyorum. onun dışında bahsettiklerin sarf malzeme sayılır, belli bir süre sonra aşınıyor tüm modellerde.

ben pro olmayan modelini kullanıyorum kasım ayından beri günde yaklaşık 4-5 saat bilgisayardayım oyun oynuyorum bir sıkıntısını görmedim kulaklığın fps oyunları oynamıyorum mikrofon deneyimini sadece arkadaşlarla attığımız lol de denedim onlar sıkıntı yok dediler. tüm ekipmanım razer olduğu için ekosistem bozulmasın diye tercih ettim pişman değilim

Eğer ses kalitesi bununla aynıysa, korkunç bir kulaklık. Üstüne eşek ölüsü gibi ağır.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-23 134233.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-23 134233.webp
    184.6 KB · Hit: 49
8k felan çok acayip fiyat hocam 4.5a aldım ben memnunum
ben de 4500'e almıştım ona rağmen çok kötüydü. Bas kesinlikle sıfır, güya 40mm sürücü var zerre sahne genişliği yok, havayı hareket bile ettiremiyor, tizlerin ne idüğü belirsiz hiç havadar değil. Ses namına bu kadar kötü bir kulaklık yapıp üstüne 350 gr kaya gibi kulaklık yapmışlar. Tek artısı ışık severler için rgbsi var.. Neyse sen sallama beni en güzel kulaklık beğendiğin kulaklıktır bu müzik işinde inan bana :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,014
Üyeler
198,029
Son üye
atakcay
Geri