Çift cihaz, LDAC ve ANC Desteği var. Özelliklerine göre fiyatı uygun bulduğum için denemek istedim. Silikonsuz kulaklık arayanlar değenlendirebilir.
Son düzenleme:
Xm5 alternatifi nedir ya anlayan varsa cevaplar mıÇift cihaz, LDAC ve ANC Desteği var. Özelliklerine göre fiyatı uygun bulduğum için denemek istedim. Silikonsuz kulaklık arayanlar değenlendirebilir.
Alıntıyı görüntüleBaseus Bass BS1 NC Kulak İçiGürültü Engelleme, Hibrit ANC, LDAC, 40 Saat Çalma Süresi, Bluetooth 6.0 : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Bass BS1 NC Kulak İçiGürültü Engelleme, Hibrit ANC, LDAC, 40 Saat Çalma Süresi, Bluetooth 6.0 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Bu farklı model.Normalde 750 değilmi zaten https://www.akakce.com/bluetooth-ku...nc-tws-beyaz-kulak-ici-fiyati,1335230742.html
Anlamadım nerede yazıyor ?Xm5 alternatifi nedir ya anlayan varsa cevaplar mı
Bende xm5 var satıp alt modele geçmeyi düiünğykm ondan sordumBu farklı model.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadım nerede yazıyor ?
CMF Headphone Pro ANC Orta bütçenin en iyisi diyorlar. Bir üstü Nothing Headphone (1). Sonra Sony, Bose, Apple modelleri geliyor.Bende xm5 var satıp alt modele geçmeyi düiünğykm ondan sordum
Eyvallah kral bit pazarından 100 liraya aldım 2.elde 9 a flm satıcam bu dediğinin sıfırnı alırım gibiCMF Headphone Pro ANC Orta bütçenin en iyisi diyorlar. Bir üstü Nothing Headphone (1). Sonra Sony, Bose, Apple modelleri geliyor.
kulak içi için en iyisi hangisiCMF Headphone Pro ANC Orta bütçenin en iyisi diyorlar. Bir üstü Nothing Headphone (1). Sonra Sony, Bose, Apple modelleri geliyor.
Silikonsuz Freebuds 6, Apple 4.Nesil, Xiaomi buds 5/6, Samsung buds 3/4. Silikonlu için sadece Apple pro modellerinin iyi olduğunu biliyorum.kulak içi için en iyisi hangisi
bunlar pahalı hocam max 2bin lira için cmf 2 plus mudurSilikonsuz Freebuds 6, Apple 4.Nesil, Xiaomi buds 5/6, Samsung buds 3/4. Silikonlu için sadece Apple pro modellerinin iyi olduğunu biliyorum.
yoksa daha iyisi var mıbunlar pahalı hocam max 2bin lira için cmf 2 plus mudur
O bütçelerde en iyi hangisi bilmiyorum hocambunlar pahalı hocam max 2bin lira için cmf 2 plus mudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yoksa daha iyisi var mı