Yazın Getir Depoda Kuryelik Yapılır mı?

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
393
Yazın 2-2.5 aylıgına çalışacak iş arıyorum. Getir büyük deposu eleman arıyormuş. Restoran motoruyla çalıştırıyorlar. Yalnız sizce 2 aylık şey için muhasebeciyle anlaş, şirket aç, vergi levhası cart curt bunlarla uğraşmaya gerek var mı? Bu işi yapmazsam sonum muhtemelen asgari ücrete günde 9-10 saat çalışan garsonluk olacak ki garsonluk yapmaktan gerçekten bıktım..
Getir büyük deposunun kendi muhasebecisi varmış, bu şirket işlerini o hallediyormuş da acaba kaç para tutar bu şirket, muhasede ıvırı zıvırı?

Büyük ihtimalle anlasmaniza göre değişir alacağınız maaş ne kadar muhasabeci ne kadar istiyor onları hesaplayın sonra asgari ücretten yüksekse girersiniz

Alacağınız maaş nedir, kurye çalıştıran firmalardan en düşük ücret veren getir diye biliyorum

Alacağınız maaş nedir, kurye çalıştıran firmalardan en düşük ücret veren getir diye biliyorum
Maaş yok ki, paket başı ücret veriyorlar. İlçemdeki başka bir Getir Deposuna daha sordum paket başı en iyi seviyeye ulaşırsan 48 TL imiş. Gerçekten çok çok düşük. Bu 48'den vergini, muhasebecisini, bağkurunu da düşmek gerekiyor sanırım.

Kuryelik yapmadım ama garsonluk çok zor iş aga.. Ben bir denerdim yerinde olsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,484
Üyeler
198,772
Son üye
Beleşçi31

Geri