bütçe nedirMerhaba iyi forumlar, RX 570-R3 1200AF 16 GB RAM a320m sistemim için nispeten bomba olmayan ucuz yollu bir Psu arıyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler
hocam bu şekilde kullanacağım çok uzun bir süre şu anki psu kaç yıllık hatırlamıyorum 350w ama pek güvenmiyorum bi eklersem sonradan ssd eklerim onun da çok bi yükü olacağını düşünmüyorumHocam bu şekilde kullanacaksanız 400W bile yeter ama ileride upgrade ederim derseniz min 600W alın derim
yani bütçeyi daha çok diğer parçalarda kullandığım için çok ekstrem bi bütçe ayıramıyorum parçaları yakmayalım durduk yere kapanmasın elektrik gidip geldiğinde bilgisayardan etmesin yeterParan varsa 650watt fln al ilerde upgradelersin
350w mevcut şu an ama düzgünlüğü konusunda ciddi soru işaretlerim varDüzgün bi 300w bile olabilir...
bütçe f/p ve sistemime uygunluğuna göre ayarlayabilirim aciliyeti yok daha toplama aşamasındayım fakat indirimde bir şey yakalamak istiyorum aslındabütçe nedir
çok teşekkür ederim önerin için hocam bakıcam buna ayrıntılı
green alınabilir konuyla alakası yok ama Asus VW193D monitörün tek bende oldugunu sanıyordum milattan kalma moitör şaşırdımhocam bu şekilde kullanacağım çok uzun bir süre şu anki psu kaç yıllık hatırlamıyorum 350w ama pek güvenmiyorum bi eklersem sonradan ssd eklerim onun da çok bi yükü olacağını düşünmüyorum
yani bütçeyi daha çok diğer parçalarda kullandığım için çok ekstrem bi bütçe ayıramıyorum parçaları yakmayalım durduk yere kapanmasın elektrik gidip geldiğinde bilgisayardan etmesin yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
350w mevcut şu an ama düzgünlüğü konusunda ciddi soru işaretlerim var
bütçe f/p ve sistemime uygunluğuna göre ayarlayabilirim aciliyeti yok daha toplama aşamasındayım fakat indirimde bir şey yakalamak istiyorum aslında
çok teşekkür ederim önerin için hocam bakıcam buna ayrıntılı
green nasıl bir marka ben bilmiyorum duymadım ama monitör 2007 model canavar gibiydi valla 1080p olsa hiç sesimi çıkarmadan kullanırdımgreen alınabilir konuyla alakası yok ama Asus VW193D monitörün tek bende oldugunu sanıyordum milattan kalma moitör şaşırdım