hamzaoztrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 6000
Asus B650M-K İle Asus B850M-K Arasındaki Farklar Neler?
B650M-K: AMD B650 yonga setini kullanır. Ryzen 7000 ve 8000 serisi işlemciler için optimize edilmiştir (BIOS güncellemesi ile Ryzen 9000 serisini de destekler).Asus B650M-K İle Asus B850M-K Arasındaki Farklar Neler?
Bu konunun ilk mesajına bakabilirsin.Asus B650M-K İle Asus B850M-K Arasındaki Farklar Neler?
Bu da yeni moda GPT'ye sor kopyala yapıştır, sanki adam kendisi soramıyor.B650M-K: AMD B650 yonga setini kullanır. Ryzen 7000 ve 8000 serisi işlemciler için optimize edilmiştir (BIOS güncellemesi ile Ryzen 9000 serisini de destekler).
B850M-K'Da Pcie x16 slotu yani Gpu taktığın ilk slot Pcie 5.0, faz yapısı daha iyi bir de fazladan pcie 4.0 x16 sloru var. Bunlar ihtiyacı olan için az farkla alınabilecek güzel özellik ama oyun oynayacaksan B650M-R'da M-K'da tercih edebilirsin.Asus B650M-K İle Asus B850M-K Arasındaki Farklar Neler?
Tamamdır EyvallahB850M-K'Da Pcie x16 slotu yani Gpu taktığın ilk slot Pcie 5.0, faz yapısı daha iyi bir de fazladan pcie 4.0 x16 sloru var. Bunlar ihtiyacı olan için az farkla alınabilecek güzel özellik ama oyun oynayacaksan B650M-R'da M-K'da tercih edebilirsin.
Herhangi bir Yapay Zekaya cümle yazdırmadım yarım saatlik bir araştırma ve eski tecrübemle beraber sadece özellikleri konusunda Yapay zekadan yarım aldım. Bunun yanında Metnim Yapay Zeka damgası yemiş buna da itirazda bulundum Teşekkür ederim güzel yorumun içinBu da yeni moda GPT'ye sor kopyala yapıştır, sanki adam kendisi soramıyor.
burayı bari kopyalama beMevcut sistemindeki hangi işlemci ve bileşenlerle bu anakartı kullanmayı düşünüyorsun?
burayı bari kopyalama be
Bu arada cümlende virgül vs. kullanmıssın sanırsam Yapay Zekasın..Bu da yeni moda GPT'ye sor kopyala yapıştır, sanki adam kendisi soramıyor.
kanka kopyalamış geçmişsin hiç adama laf atma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cümlende virgül vs. kullanmıssın sanırsam Yapay Zekasın..
Herhangi bir Kopyalama yok dediğim, gibi sadece özellikler konusun da Yapay Zekadan yardım aldım gerisini kendim yazdım.kanka kopyalamış geçmişsin hiç adama laf atma
önemli yerleri kalın yazmışsın çoğu kalın yazmayı bile bilmez sen aktif kullanmışsın. aynı chatgpt veya gemini gibiHerhangi bir Kopyalama yok dediğim, gibi sadece özellikler konusun da Yapay Zekadan yardım aldım gerisini kendim yazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnsanlar virgül (, ) nokta (.) gibi imla kurallarına uyan herkesi yapay zeka sanıyor gerçekten üzüyor.