5070ti Amazon Alınır mı?

Hocam peşin fiyatlı taksit çerçevesinde araştırıp bakıyorum herhangi bir sayfa takıntım yok
Battle AX alabilirseniz alın yoksa Prime da alınır o fiyat bandındaki en mantıklı kart bende kullanıyorum serin ve sessiz bir kart.

Battle AX alabilirseniz alın yoksa Prime da alınır bende kullanıyorum serin ve sessiz bir kart.
Peki demek istediğim şuan diğer sitelerde 59.000 civarı satılıyor ürün sıfırdır değil mi? Yoksa acaba iade edilmiş bir ürün olabilir mi

Peki demek istediğim şuan diğer sitelerde 59.000 civarı satılıyor ürün sıfırdır değil mi? Yoksa acaba iade edilmiş bir ürün olabilir mi
Baktım hocam sıfır. İade edilmiş ürün olursa sende anında iade edersin, amazon bu konuda sorunsuz. Güzel kart alınır.

Baktım hocam sıfır. İade edilmiş ürün olursa sende anında iade edersin, amazon bu konuda sorunsuz. Güzel kart alınır.
Peki bilgin için teşekkür ederim çok fazla kafanızı ütülemek istemiyorum hocam son olarak parçaları tek tek topluyorum hiç montaj kurulum bilgim yok bunu güvenilir bir şekilde nasıl kurulum yaptırabilirim.

Peki bilgin için teşekkür ederim çok fazla kafanızı ütülemek istemiyorum hocam son olarak parçaları tek tek topluyorum hiç montaj kurulum bilgim yok bunu güvenilir bir şekilde nasıl kurulum yaptırabilirim.
Anlayan bi arkadaşın varsa iyi. yoksa bilgisayarcıya götürüp para verme. Buradaki çoğu insan bilgisayarcıyım diyenlerden daha bilgisayarcı.
Sen az biraz video izle. Biz seni yönlendiririz. Evde tornavidan varsa sıkıntı yok :)

Rica ederim, muhtemelen üst seviye bir sistem diziyorsun. Önce bir kaç bilgisayarcı gez hangisi daha uygun birleştiriyorsa oradan yaptır derim. Ama çok pahallı diyorlarsa ya kendin yap yada bu işlere eli yatkın arkadaşın varsa ona yaptır. Ben buradan bakıp yapmıştım ama buna ragmen yapamadıgım ufak şeyler kalmıştı onuda pc tamircisi 300 tl ye yapmıştı test felanda yaptı sorunsuzdu.

Eli yüzü düzgün bir bilgisayarcı varsa ona yaptır makul bir fiyata ama sandığın kadar zor değil inan bana tornavidan varsa yaparsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Rica ederim, muhtemelen üst seviye bir sistem diziyorsun. Önce bir kaç bilgisayarcı gez hangisi daha uygun birleştiriyorsa oradan yaptır derim. Ama çok pahallı diyorlarsa ya kendin yap yada bu işlere eli yatkın arkadaşın varsa ona yaptır. Ben buradan bakıp yapmıştım ama buna ragmen yapamadıgım ufak şeyler kalmıştı onuda pc tamircisi 300 tl ye yapmıştı test felanda yaptı sorunsuzdu.
Peki hocam birazdan toplamış olduğum sistemi atsam yorumlayabilir misin müsaitliğin varsa

Evet, ama bunun icin konu acsan daha iyi olur cünkü başka fikirlerde önemli, ve bizden çok daha iyi anlayanlar var.
  • Asus Prime RTX 5070 Ti 16GB (Amazon) ➔ Peşin fiyatına 6 Taksit
  • AMD Ryzen 7 7800X3D (Amazon) ➔ Peşin fiyatına 9 Taksit
  • Gigabyte X870 Eagle WIFI7 (Amazon) ➔ Peşin fiyatına 9 Taksit
  • Patriot 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 (Amazon) ➔ Peşin fiyatına 6 Taksit
  • Samsung 1TB 990 PRO NVMe M.2 (Amazon) ➔ Peşin fiyatına 9 Taksit
  • Cooler Master Elite 600 850W 80+ Gold (İtopya) ➔ Peşin fiyatına 5 Taksit
  • Cooler Master MasterLiquid ML360L (Amazon) ➔ Peşin fiyatına 9 Taksit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, ama bunun icin konu acsan daha iyi olur cünkü başka fikirlerde önemli, ve bizden çok daha iyi anlayanlar var.
Böyle bir şey çıkardım hocam aylık ödeme konusunda fazla zorlayacağını düşünmüyorum.

Geri