https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVGVZZYY?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 Arkadaşlar stokta 1 adet gösteriyor ve fiyatı diğer satıcılara göre aşırı ucuz acaba iade edilmiş bir sıkıntılı ürün olabilir mi almayı planlıyorum
Hocam peşin fiyatlı taksit çerçevesinde araştırıp bakıyorum herhangi bir sayfa takıntım yokİlla amazon diyorsan alınır ama bütçe çıkıp şuna bakın
Battle AX alabilirseniz alın yoksa Prime da alınır o fiyat bandındaki en mantıklı kart bende kullanıyorum serin ve sessiz bir kart.Hocam peşin fiyatlı taksit çerçevesinde araştırıp bakıyorum herhangi bir sayfa takıntım yok
Peki demek istediğim şuan diğer sitelerde 59.000 civarı satılıyor ürün sıfırdır değil mi? Yoksa acaba iade edilmiş bir ürün olabilir miBattle AX alabilirseniz alın yoksa Prime da alınır bende kullanıyorum serin ve sessiz bir kart.
Baktım hocam sıfır. İade edilmiş ürün olursa sende anında iade edersin, amazon bu konuda sorunsuz. Güzel kart alınır.Peki demek istediğim şuan diğer sitelerde 59.000 civarı satılıyor ürün sıfırdır değil mi? Yoksa acaba iade edilmiş bir ürün olabilir mi
Peki bilgin için teşekkür ederim çok fazla kafanızı ütülemek istemiyorum hocam son olarak parçaları tek tek topluyorum hiç montaj kurulum bilgim yok bunu güvenilir bir şekilde nasıl kurulum yaptırabilirim.Baktım hocam sıfır. İade edilmiş ürün olursa sende anında iade edersin, amazon bu konuda sorunsuz. Güzel kart alınır.
Anlayan bi arkadaşın varsa iyi. yoksa bilgisayarcıya götürüp para verme. Buradaki çoğu insan bilgisayarcıyım diyenlerden daha bilgisayarcı.Peki bilgin için teşekkür ederim çok fazla kafanızı ütülemek istemiyorum hocam son olarak parçaları tek tek topluyorum hiç montaj kurulum bilgim yok bunu güvenilir bir şekilde nasıl kurulum yaptırabilirim.
Rica ederim, muhtemelen üst seviye bir sistem diziyorsun. Önce bir kaç bilgisayarcı gez hangisi daha uygun birleştiriyorsa oradan yaptır derim. Ama çok pahallı diyorlarsa ya kendin yap yada bu işlere eli yatkın arkadaşın varsa ona yaptır. Ben buradan bakıp yapmıştım ama buna ragmen yapamadıgım ufak şeyler kalmıştı onuda pc tamircisi 300 tl ye yapmıştı test felanda yaptı sorunsuzdu.Peki bilgin için teşekkür ederim çok fazla kafanızı ütülemek istemiyorum hocam son olarak parçaları tek tek topluyorum hiç montaj kurulum bilgim yok bunu güvenilir bir şekilde nasıl kurulum yaptırabilirim.
Eli yüzü düzgün bir bilgisayarcı varsa ona yaptır makul bir fiyata ama sandığın kadar zor değil inan bana tornavidan varsa yaparsın.Peki bilgin için teşekkür ederim çok fazla kafanızı ütülemek istemiyorum hocam son olarak parçaları tek tek topluyorum hiç montaj kurulum bilgim yok bunu güvenilir bir şekilde nasıl kurulum yaptırabilirim.
Peki hocam birazdan toplamış olduğum sistemi atsam yorumlayabilir misin müsaitliğin varsaRica ederim, muhtemelen üst seviye bir sistem diziyorsun. Önce bir kaç bilgisayarcı gez hangisi daha uygun birleştiriyorsa oradan yaptır derim. Ama çok pahallı diyorlarsa ya kendin yap yada bu işlere eli yatkın arkadaşın varsa ona yaptır. Ben buradan bakıp yapmıştım ama buna ragmen yapamadıgım ufak şeyler kalmıştı onuda pc tamircisi 300 tl ye yapmıştı test felanda yaptı sorunsuzdu.
Evet, ama bunun icin konu acsan daha iyi olur cünkü başka fikirlerde önemli, ve bizden çok daha iyi anlayanlar var.Peki hocam birazdan toplamış olduğum sistemi atsam yorumlayabilir misin müsaitliğin varsa
Evet, ama bunun icin konu acsan daha iyi olur cünkü başka fikirlerde önemli, ve bizden çok daha iyi anlayanlar var.
Böyle bir şey çıkardım hocam aylık ödeme konusunda fazla zorlayacağını düşünmüyorum.Evet, ama bunun icin konu acsan daha iyi olur cünkü başka fikirlerde önemli, ve bizden çok daha iyi anlayanlar var.