Xbox Series X mi Yoksa Ps 5 Prom

Reaksiyon skoru
171
Arkadaşlar merhaba gta 6 için konsol alacağım ama xbox series x daha ucuz ve bulut oyun imkanı veriyor ama ps 5 pro 20 bin tl neredeyse daha pahalı sizin fikirlerniz nedir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar merhaba gta 6 için konsol alacağım ama xbox series x daha ucuz ve bulut oyun imkanı veriyor ama ps 5 pro 20 bin tl neredeyse daha pahalı sizin fikirlerniz nedir
Xbox alınmaz özel oyun falan yok. Bir de pronun muadili series x değil zaten.

Birkaç oyun oynarsın ondan sonra sarmaz ps alsan fiyatini bilmiyorum ama PS alsan daha zevk alırsın ve sikilmazsin

Xbox Series X'in dengi PS5 ve Microsoft Avrupa'dan konsol bazında çekildiği için Xbox'ın fiyatı dengi olan PS5'in çok üstünde bir konuma geldi. Dolayısıyla hem kıyaslaman yanlış hem de yanlış olan kıyaslama yüzünden daha düşük donanımlı bir konsolla ikilemde kalmışsın.

Rakip değiller hocam.
Para varsa tabii ki pro.
Yoksa series x.

tabikide seriex x gta 6 için çok fazla para dökmeye gerek yok ps5 pro için fazladan 20 bin tl çok fazla

xbox alır ultimate gta 6 + 2 yıllık gamepass ultimate abonelik yaparsın

dert konsolu almak degil oyunuda almak

Series Xin donanım olarak rakibi PS5 Slim, kıyası ona göre yap. Pro pahalı ve rakibi olmayan bir konsol.

Ben olsam PS5 Slim alıp geçerim ama parası olan Pro da alabilir, Xboxa ise hiç bulaşmam.

PS5 serisini alır kullanır en kötü birkaç bin lira zararla ikinci elden birine hızlıca satarsın, Xboxun ikinci eli ölü ve Dualsense gibi teknolojilerden mahrum, GTA da Sony işbirliği ile yapıyor oyunu, Xbox versiyonu da sorunlu çıkmaz bu oyunun ama PS versiyonunda ek özellikler olacağına kesin gözüyle bakıyorum.

Son düzenleme:
pc ye çıkmasını beklemek dahamı mantıklı hocam
öyle olmaz epicin bedava vermesinide beklesin bi 4-5 yıl sonra oynar

bu olay bütçe meselesi
iyi tv varsa ve para varsa = pro
ortalama tv ve bütçe kısıtı = ps5 slim
diğer exclusive oyunlar için = ps
gta 6 yı oynadıktan sonra sataırm dersen 2. eli güçlü = ps (slim kolay satılır, pro daha pahalı zorlayabilir)
xbox kolu pilli sene sanki 2005 - ps kolu joystick drift ihtimali

xboxu mini pc box gibi düşün, zaten xboxa gelen çoğu şey pc yede geliyor (gta 6 gibi konsol erken istisnalar hariç)

hocam hem tv hem konsol alacağım bütçe sıkıntım hiç yok sadece ne tv izlenir bizim evde ne konsol oynanır tv 15 yıllık falan xbox la ps arasındaki fark uçurummu diye merak etmiştim sadece

Donanım olarak PS5 Pro Series X'e yakın değil. Ama durumuna göre cevaplanacak bir soru bu. Xbox'da gamepass artısının dışında oyun fiyatları da fazlası ile uygun. Özel oyun falan yok kütüphane olarak da PS5 önde ama oyun fiyatlarını karşılayabilecek misin o önemli soru. Çünkü TR fiyatlandırmasında oyunların dolar bazlı fiyatlarından yukarıda veriyor PS. Son olarak lütfen GTA 6 için lütfen gidip PS5 Pro alma.

Donanım olarak PS5 Pro Series X'e yakın değil. Ama durumuna göre cevaplanacak bir soru bu. Xbox'da gamepass artısının dışında oyun fiyatları da fazlası ile uygun. Özel oyun falan yok kütüphane olarak da PS5 önde ama oyun fiyatlarını karşılayabilecek misin o önemli soru. Çünkü TR fiyatlandırmasında oyunların dolar bazlı fiyatlarından yukarıda veriyor PS. Son olarak lütfen GTA 6 için lütfen gidip PS5 Pro alma.
teşekkürler almıyorum ozaman pc den devam hocam bu arada siz ders anlatırken uyuya kalıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri