🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

eksik parçası şarj aleti o temin edilir philps sitesinde 1.5 falan ürün güzel olsa alacaktım ben görünce ürünü almadım çok kötü durumda.

eksik parçası şarj aleti o temin edilir philps sitesinde 1.5 falan ürün güzel olsa alacaktım ben görünce ürünü almadım çok kötü durumda.
Ben 3 tane Electrolux, 1 tane Grundig, 1 tane LG süpürgeye baktım hepsi birbirinde beterdi sanki birinin eline vermişlerde parçala demişler gibi.

Süpürge rezil durumda geldi kabul etmedim ücret iademi aldım şarj aleti kayıp + olarak çok deforme az değil baya yipratmislar vurmuşlar çizmişler
sen magazaya gidip aldım yazmamısmıydın görmedin mi magazan alırken durumunu nasıl oldu olay hangi magazadan geldi

sen g ittigin magazada görüp elden almadın mı?
Ürün başka mağazadaydı ben ürünü almak istiyorum dedim ve ödeyip aldım sonra ürün mağazaya geldi teslim için aradılar bende ürünü kontrol ettirmek istiyorum dedim sonra ürünü kontrol ettim ve ben teslim almak istemiyorum iade etmek istiyorum dedim ve iade ettim.

Ürün başka mağazadaydı ben ürünü almak istiyorum dedim ve ödeyip aldım sonra ürün mağazaya geldi teslim için aradılar bende ürünü kontrol ettirmek istiyorum dedim sonra ürünü kontrol ettim ve ben teslim almak istemiyorum iade etmek istiyorum dedim ve iade ettim.
İlk mesajda magazaya gittim aldim yazinca bende gorerek aldin diye dusundum

Geri