T ttberke 80+ Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 98 Reaksiyon skoru 16 Dün, 20:23 #14 Hetemele yazmış: ben espresso lab'a bakiye yükleyip aldım jüzdanda espresso lab diye yazıyor iadeyide 10 gün sonra yapıcakmış Devamı için tıklayın... Espresso lab kampanya harcaması olarak mı gözüküyor
Hetemele yazmış: ben espresso lab'a bakiye yükleyip aldım jüzdanda espresso lab diye yazıyor iadeyide 10 gün sonra yapıcakmış Devamı için tıklayın... Espresso lab kampanya harcaması olarak mı gözüküyor
B Bilinmeyenx 80+ Katılım 28 Ocak 2026 Mesajlar 59 Reaksiyon skoru 29 Dün, 20:38 #15 Hetemele yazmış: ben espresso lab'a bakiye yükleyip aldım jüzdanda espresso lab diye yazıyor iadeyide 10 gün sonra yapıcakmış Devamı için tıklayın... Kampanyaya dahil işlem olduğunu nereden anladınız? Bakabiliyor muyuz
Hetemele yazmış: ben espresso lab'a bakiye yükleyip aldım jüzdanda espresso lab diye yazıyor iadeyide 10 gün sonra yapıcakmış Devamı için tıklayın... Kampanyaya dahil işlem olduğunu nereden anladınız? Bakabiliyor muyuz