🔥İndirim Axess'in 25. Yılına Özel Kahveniz Bizden

oflu61.5

80+
Reaksiyon skoru
83
Kampanyaya kaydolan müşterilerin, 25 Haziran 2026 tarihinde seçili kahvecilerde yapacakları 250 TL’ye kadar kahve ödemelerinde en fazla 250 TL indirim verilecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan'dan “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir.

Kampanya Starbucks, Espresso Lab, Kahve Dünyası, Caffè Nero, Kronotrop, Petra Coffee, Caribou Coffee, Arabica Coffee House, Federal Coffee Company, MOC Coffee Roastery işyerlerinden yapılan ödemelerde geçerlidir.

Starbuck uygulamasına bakiye yüklesek kabul eder mi sizce
Denemediğim için bilmiyorum ama normalde kullanıyorsanız denenebilir bence. İnternet üzerinden yapılan alışverişler dahildir diye belirtilmiş.

Kahve Dünyası bakiye yükleme sistemi var mı

iade olacağı yazıyor mu peki
şuan hiçbirşey yazmıyor bekliyor kısmında hallağı şuan ama ben olacağanı düşünüyorum çünkü kahve satın da alsam bakiye yüklesem de starbucksa gidiyor herşekil oyüzden olacağanı düşündüm

Kampanyaya kaydolan müşterilerin, 25 Haziran 2026 tarihinde seçili kahvecilerde yapacakları 250 TL’ye kadar kahve ödemelerinde en fazla 250 TL indirim verilecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan'dan “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir.

Kampanya Starbucks, Espresso Lab, Kahve Dünyası, Caffè Nero, Kronotrop, Petra Coffee, Caribou Coffee, Arabica Coffee House, Federal Coffee Company, MOC Coffee Roastery işyerlerinden yapılan ödemelerde geçerlidir.

Kimin elinde kahve kaldı yav bu hafta herkes kahve kampanyası yapıyor. McDonald’s 2 kahveyi bedava veriyor Vodafone 500TL Starbucks nakliyesi veriyor şimdi bunu da gördüm garip işler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,655
Üyeler
198,172
Son üye
esquivom
Geri