Öneri Am5 F/P Atx Anakart Önerisi

colorful ürünlerini görsel olarak beğeniyorum güzel ürün çıkartıyolar fakat yazılımsal olarak pek yorumlarda iyi şeyler görmedim o yüzden ön yargılıyım
yazılım olarak bir sorunu yok diğer markalarla aynı anda çıkarıyor bios'ları, güven vermediyse sen bilirsin tabii ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

merak ettim hangi psu yu aldın

yazılım olarak bir sorunu yok diğer markalarla aynı anda çıkarıyor bios'ları, güven vermediyse sen bilirsin tabii ki

gigabyte fiyat güzel ama taksit sıkıntı peşin fiyatına minimum 6 ama 9 olursa çok daha iyi olur

bu anakartı neden almalıyım bana diğerlerine kıyasla sebeplerini söyler misin? ben dün 9k ya asus b650e max gaming wifi almaya kararlıydım
X870 chipseti olsun DP destekli 40gbps 2 adet type-c girişleri olsun 14+2+1 faz beslemesi olsun 4 adet m2 desteği olsun WİFİ7 desteği olsun soğutma bloklarının daha iyi olması olsun fiyatına göre B850 ve B650 chipsetli modellere yakın olmasıda var daha ne olsun :D

ikisinin özelliklerini sende karşılaştırabilirsin.

X870 chipseti olsun DP destekli 40gbps 2 adet type-c girişleri olsun 14+2+1 faz beslemesi olsun 4 adet m2 desteği olsun WİFİ7 desteği olsun soğutma bloklarının daha iyi olması olsun fiyatına göre B850 ve B650 chipsetli modellere yakın olmasıda var daha ne olsun :D

ikisinin özelliklerini sende karşılaştırabilirsin.
fiyat 11 e çıkınca gözüm x870e ye kayıyor çünkü 12kya geçen vatan gece indirimlerinde x870e gaming max wifi satıyodu

Soğuk soğuk gerçek alüminyum gibi gümüş anakart bak buda güzel
alüminyum demeyin bana 😀 bir tane asus laptopum vardı alüminyum kasa tam yükte alev atıyodu😀

Geri