EMØUCHE
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Puma Morphic Base Unisex Spor Ayakkabı Beyaz Renkli Nefes Alabilir Yapı Kauçuk Dış Taban
Pumanın özellikle Tr ye gelen ürünleri çabuk deforme oluyor. O paraları hakketmiyor bencePuma Morphic Base Unisex Spor Ayakkabı Beyaz Renkli Nefes Alabilir Yapı Kauçuk Dış Taban
Puma Morphic Base Unisex Spor Ayakkabı Beyaz Renkli Nefes Alabilir Yapı Kauçuk Dış Taban
he ya bu doğru mu bunun adidas spezial e benzeyten modeline bakıyordum birkaç arkadaş dedi rengi falan atıyor açılıyor puma alma dandik dediPumanın özellikle Tr ye gelen ürünleri çabuk deforme oluyor. O paraları hakketmiyor bence
37,38,40 numara bu fiyat gözüküyor.Fiyat farkli cikiyor
1000 1500 e softfoam tabanı için alınabilir. Çabuk eskiyorlar. Under armour da öyle eskiden kaliteliydi. Şimdikilerde o kalite de yok. En azından TR ye getirdiklerihe ya bu doğru mu bunun adidas spezial e benzeyten modeline bakıyordum birkaç arkadaş dedi rengi falan atıyor açılıyor puma alma dandik dedi
Ne alacaz ya benim bütün ayakkabılar Nike ama onların da modelleri hep aynı farklı bir şey arıyorum şu ara.1000 1500 e softfoam tabanı için alınabilir. Çabuk eskiyorlar. Under armour da öyle eskiden kaliteliydi. Şimdikilerde o kalite de yok. En azından TR ye getirdikleri
1000-1500 arası ne alınır usta biliyor musun yürüyüş ve gündelik içinonline ayakkabı alacaksanız amazon’dan alın hem diğer sitelere nazaran daha ucuz oluyor ve garanti,deforme vb konularda problem çıkarmıyorlar
under armour tavsiye ederim arada indirime düşüyor modelleri1000-1500 arası ne alınır usta biliyor musun yürüyüş ve gündelik için
1000-1500 arası ne alınır usta biliyor musun yürüyüş ve gündelik için
Tam 2 yıldır Milano tech modelini kullanıyorum ve 0 deforme normalde yılda bir veya 8 aya bir modeline göre ayakkabı değiştiriyorumPumanın özellikle Tr ye gelen ürünleri çabuk deforme oluyor. O paraları hakketmiyor bence