🔥İndirim Puma Morphic Base Unisex Spor Ayakkabı Beyaz Renkli 2.251₺

Ekler

• 1000035529.webp
    1000035529.webp
    128.9 KB · Hit: 74
Pumanın özellikle Tr ye gelen ürünleri çabuk deforme oluyor. O paraları hakketmiyor bence
he ya bu doğru mu bunun adidas spezial e benzeyten modeline bakıyordum birkaç arkadaş dedi rengi falan atıyor açılıyor puma alma dandik dedi

he ya bu doğru mu bunun adidas spezial e benzeyten modeline bakıyordum birkaç arkadaş dedi rengi falan atıyor açılıyor puma alma dandik dedi
1000 1500 e softfoam tabanı için alınabilir. Çabuk eskiyorlar. Under armour da öyle eskiden kaliteliydi. Şimdikilerde o kalite de yok. En azından TR ye getirdikleri

1000 1500 e softfoam tabanı için alınabilir. Çabuk eskiyorlar. Under armour da öyle eskiden kaliteliydi. Şimdikilerde o kalite de yok. En azından TR ye getirdikleri
Ne alacaz ya benim bütün ayakkabılar Nike ama onların da modelleri hep aynı farklı bir şey arıyorum şu ara.

online ayakkabı alacaksanız amazon’dan alın hem diğer sitelere nazaran daha ucuz oluyor ve garanti,deforme vb konularda problem çıkarmıyorlar

online ayakkabı alacaksanız amazon’dan alın hem diğer sitelere nazaran daha ucuz oluyor ve garanti,deforme vb konularda problem çıkarmıyorlar
1000-1500 arası ne alınır usta biliyor musun yürüyüş ve gündelik için

1000-1500 arası ne alınır usta biliyor musun yürüyüş ve gündelik için
yürüyüş kısmını bilemem ama gündelik bu alınabilir yeni hesap açınca 1500 civarına gelir
ama istediğin modeli uygulamadan aratıp daha rahat bulabilirsin

Pumanın özellikle Tr ye gelen ürünleri çabuk deforme oluyor. O paraları hakketmiyor bence
Tam 2 yıldır Milano tech modelini kullanıyorum ve 0 deforme normalde yılda bir veya 8 aya bir modeline göre ayakkabı değiştiriyorum

Geri