Neyse gelince anlarsın zaten mal kendini belli eder.Sorun çıkacağını sanmıyorum.Bu aletler uzun ömürlü tasarlanıyor.Bilmem hocam ssd doluluğu hakkında bilgim yok valla.
Neyse gelince anlarsın zaten mal kendini belli eder.Sorun çıkacağını sanmıyorum.Bu aletler uzun ömürlü tasarlanıyor.Bilmem hocam ssd doluluğu hakkında bilgim yok valla.
Merhabalar hocam, yarın satıcı geldiğinde bakacağım ama aklıma şu takıldı, içinde hali hazırda toz biriktiği için fan sesi duyulabilir normal dediniz, buraya kadar sorun etmiyoruz ama eğer bu sıcaklık durumu oyun ve arayüz performansını etkiliyorsa alma mı demek istiyorsunuz ?Öncelikle series x daha hızlı tozlanan bir konsol.İç yapısı zaten çok sıkışık.Muhtemelen hiç açılmadıysa bayağı toz birikmiştir.Test ederken biraz daha grafikli oyunlarda yap.Sıcaklık aşırı artıyorsa fan sesi gelicektir.Normalde çok ama çok sessizdir.Asla duyamazsın.Kolda takılma var mı, tetiklerin yayı çokmu gevşemiş, konsolu algılamada sorun oluyor mu onlarada bak.Almadan önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırla sonra testini yap.İçindeki ssd güzel.Arayüzde donma, kasma vesayre yapıyorsa alma.Çünkü epey yorulmuştur.Birde oyunlarda çok fps düşüyorsada bu mümkün.Hayırlı olsun.
Yok alınabilir ben nedenini açıkladım.Tozu temizler macunu yenilirsen sıkıntı kalmaz.Merhabalar hocam, yarın satıcı geldiğinde bakacağım ama aklıma şu takıldı, içinde hali hazırda toz biriktiği için fan sesi duyulabilir normal dediniz, buraya kadar sorun etmiyoruz ama eğer bu sıcaklık durumu oyun ve arayüz performansını etkiliyorsa alma mı demek istiyorsunuz ?