2 Bin TL Klavye Önerisi

Langer1

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar 2 bin tl ye klavye önerir misiniz? önceliğim red switch ve siyah renkte olması. siyah olmasa bile koyu renkler olsun setupum siyah olduğu için beyaz klavye istemiyorum. en az %75 boyutunda olacak şekilde yani f tuşları olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? 2 haftadır k870t proya bakıyorum fakat red switch stoğu yok onun yerine bir şey arıyorum. stok geliceği yok gibi.

havit kb884l veya manyetik istersen howl75

Bu fiyata klavye kalmadı artık reis olanlarda gamepower rampage falan. ya indirim bekle yada biraz daha para biriktirmelisin.

Arkadaşlar 2 bin tl ye klavye önerir misiniz? önceliğim red switch ve siyah renkte olması. siyah olmasa bile koyu renkler olsun setupum siyah olduğu için beyaz klavye istemiyorum. en az %75 boyutunda olacak şekilde yani f tuşları olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? 2 haftadır k870t proya bakıyorum fakat red switch stoğu yok onun yerine bir şey arıyorum. stok geliceği yok gibi.
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless.Ve ya %100 İstersen Asus Tuf Gaming K1.

Bu fiyat bandında fazla bir seçenek yok diğer klavyeler bilindik marka değil müşteri hizmetlerini falan bilemeyiz. Razer’in bu klavyesi f/p kategorisinde artık Green switchede katlanmak lazım.
Genellikle gece kullanacağım için green switch çok sesli olur dediğim gibi. Leaven K88 de almak istemiyorum hem marka bilinilir değil diye hemde bir sorunda birisine ulaşamayacağımız için.

Geri