🔥İndirim Dell Alienware Aw2725d 2k 280hz OLED 26.299 TL

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
OLED Monitörlerde düşüş sürüyor.

1782557120688.webp

Gigabyte mo27q28gr şöyle güzel bir indirim olsa da alsak.

qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.

square stripe piksel diziliminden dolayı 27 qhd de metinler bozuk.

Ayrıca aynı paneli kullanan monitor şu an amazonda 23k ya satılıyor, sıcak fırsat yok.

qd-oled glossy; renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor.

square stripe piksel diziliminden dolayı 27 qhd de metinler bozuk.

Ayrıca aynı paneli kullanan monitor şu an amazonda 23k ya satılıyor, sıcak fırsat yok.

25 bandında glossy olmayan öneriniz var mı hocam
Asus'un 280hzlik glossy oled modelini almıştım ekranım camın yanında olduğu için iki günde tozlandı ve geçirmekte çok zorlandım. Başka sıkıntılar da çıkınca iade ettim şimdi tekrardan bir monitör bakıyorum. Glossy almaya çekiniyorum ama görüntü çok iyiydi yalan yok cam gibiydi. Bu attığınız monitörün fiyatı çok iyi bu risk alınır mı bilmiyorum ne önerirsiniz

Asus'un 280hzlik glossy oled modelini almıştım ekranım camın yanında olduğu için iki günde tozlandı ve geçirmekte çok zorlandım. Başka sıkıntılar da çıkınca iade ettim şimdi tekrardan bir monitör bakıyorum. Glossy almaya çekiniyorum ama görüntü çok iyiydi yalan yok cam gibiydi. Bu attığınız monitörün fiyatı çok iyi bu risk alınır mı bilmiyorum ne önerirsiniz
qd-oled mat sadece samsung monitorler zaten başka alternatif yok.

@Tayfunns hocam gelmeden alma

OLED Monitörlerde düşüş sürüyor.

Alıntıyı görüntüle
Eski nesillerden bu şahsen olede para verecek olsam asus gibi msı gibi oled koruma teknolojileri en fazla olanı alırdım asustaki akıllı sensör çok iyi mesela başından kalkınca kapanması olayı çok iyi düşünülmüş

Aylardır kullanıyorum. Çok memnunum. Metin için program var, font değiştiriyor. Metinler sorunsuz.

Geri