gamingtakipcisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
UCUZ YOLLU DDR5 RAM ARIYORUM
bu kriz de zor anca 2. elden yakalarsın o da şuan ki piyasa da zor gibi görünüyorUCUZ YOLLU DDR5 RAM ARIYORUM
2. el arıyorum zatenbu kriz de zor anca 2. elden yakalarsın o da şuan ki piyasa da zor gibi görünüyor
hocam bulsan bile 5200 mhz cl40 falan bulursun o da ddr5 için değer mi sanmıyorum yine de belki forumda satan biri olur2. el arıyorum zaten
hocam bulsan bile 5200 mhz cl40 falan bulursun o da ddr5 için değer mi sanmıyorum yine de belki forumda satan biri olur
attığım link iş görürmühocam bulsan bile 5200 mhz cl40 falan bulursun o da ddr5 için değer mi sanmıyorum yine de belki forumda satan biri olur
Dostum ben sana söyliyim hiçbir zaman 2nci el ram alma sakata gelirsinMesaj otomatik olarak birleştirildi:
attığım link iş görürmü
Dengesiz voltaj da kullanıldıysa degrade olur bunlar memtestlerinde gözükmeyebiliyo yani 7k paran çöpe gitmesin git 4k daha fazla ver patriot viper ın 16gb cl30 ramını alMesaj otomatik olarak birleştirildi:
attığım link iş görürmü
link varmıDostum ben sana söyliyim hiçbir zaman 2nci el ram alma sakata gelirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dengesiz voltaj da kullanıldıysa degrade olur bunlar memtestlerinde gözükmeyebiliyo yani 7k paran çöpe gitmesin git 4k daha fazla ver patriot viper ın 16gb cl30 ramını al