❌İndirim Bitti! 15 Inc Macbook Air M4 - 58.999 TL - Mavi - 9 Taksit Hepsiburada

Kheyball

80+
Reaksiyon skoru
177
Merhaba, bence zam sonrası kalan tek alınabilir cihaz. 13 inc olanlar bana göre klavye takılmış tablet, büyük PC bakanlar için satıcı HepsiBurada ve 9 taksit imkanı var. Yıldız Işığı rengi değil, tamam siyah gri ve değil ama mavi en azından. Şuan listesi M5 - 512gb ssd baaz model Air 94.999 Tl. M4 256gb olanın da buna oranla olması gereken yer 75-80 aralığıdır.

Kimine göre kazırktır, eder etmez, zam taze gelmiştir alınır alınmaz vs. Bu fiyat zam öncesi liste fiyatıdır. %20-30 aralığında değişken zam geldiğini unutmayın.

Son düzenleme:
Konusu vardı, fırsat ise buraya da yazmalısın:

Bir süredir böyle. Kimsenin alası gelmiyor sanırım ya bu fiyattan

Bu fiyata bu cihazı almayı düşünenlere Allah akıl fikir versin. Üstelik eski nesil yaa M4 bu. Render bilmem ne işiniz yoksa bir ay macbook kullanan biri olarak şu kadarını diyebilirim ki bununla yapabildiğim işin daha fazlasını zaten cep telefonumdan yapabiliyordum. Sonra sattım.

Bu fiyata bu cihazı almayı düşünenlere Allah akıl fikir versin. Üstelik eski nesil yaa M4 bu. Render bilmem ne işiniz yoksa bir ay macbook kullanan biri olarak şu kadarını diyebilirim ki bununla yapabildiğim işin daha fazlasını zaten cep telefonumdan yapabiliyordum. Sonra sattım.
2. elden m4 çözdüm 30kya zamlardan önce 1 ay oldu çok memnumun ama cidden bu fiyatlar etmez ekranı bile 60 hz :D

Ya 1 ayda kullanmayı çözememişsindir ya sana hitap etmiyordur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, bence zam sonrası kalan tek alınabilir cihaz. 13 inc olanlar bana göre klavye takılmış tablet, büyük PC bakanlar için satıcı HepsiBurada ve 9 taksit imkanı var. Yıldız Işığı rengi değil, tamam siyah gri ve değil ama mavi en azından. Şuan listesi M5 - 512gb ssd baaz model Air 94.999 Tl. M4 256gb olanın da buna oranla olması gereken yer 75-80 aralığıdır.

Kimine göre kazırktır, eder etmez, zam taze gelmiştir alınır alınmaz vs. Bu fiyat zam öncesi liste fiyatıdır. %20-30 aralığında değişken zam geldiğini unutmayın.

MacBook Airin olayı bana göre ufak olması ve kolayca her yere taşınabilmesi, 15 inç biraz ters geliyor o yüzden ama “ben yıllardır 15 inç kullanırım ufak sevmem” diyenlerin tercihi olabilir. Yine de fiyat çok uygun gelmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link hatalı yere yönlendiriyor bu arada farklı satıcı çıkıyor.

Son düzenleme:
Link güncellendi satıcı HB çıkıyor. Arkadaşlar eski nesil diyorsunuzda M4 dediğiniz işlemci her ne kadar Android + Windows kullansamda mevcut paraya bu ekranla halen çok güçlü kalıyor malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,602
Üyeler
198,804
Son üye
ali G.

Geri