1.5DCİ Clio net.Merhaba, beyler araba almak istiyorum ama bazı sıkıntılar var, ehliyeti alalı 1.5 yıl felan oldu onun haricinde araba kullanmadım hiç tecrübem yok. İstanbul'da yaşıyorum bizim buranın sokakları dar hep. 1-1.2M TL bütcem var havalimanına gidip gelmek için araba alıcam orada çaşlışıyorum, acaba bu paraya direk bir araba alsammı yoksa tecrübe için 600 700 e araba alıp bir süre kullansam mı ? aklımda Opel corsalar var hem şekli güzel hem de küçük park ve sürüş daha kolay olur. Bana fikir verirmisiniz. NOT: yaşadığım yer yokuşlu aynı zamanda
Kiralık araba ile kaza yaparsan veya arabaya zarar verirsen basın agriyabilir.Öyle otomatik almak istiyorum zaten ehliyeti manuel aldımda değmez onla uğraşmaya. Peki 1-2 ay böyle ara ara araba kiralayıp sürşü oturttuktan sonra 1.3 bütceyle direk iyi bir araba alma fikrine ne dersiniz, bu 600binlik araçlarla vs uğraşmakta istemiyorum bir yandan.
aynen park yeri yok mahallede üst üste araba parkediyorlar ahaha araba kiralarken onların kaskosu felan olmuyormu tiktak gibi uygulamalar varya daha kolay kiralananKiralık araba ile kaza yaparsan veya arabaya zarar verirsen basın agriyabilir.
Ayrıca daha pahalıya gelir. 1 yıl kadar ucuz yollu arabayla alış sonra satar düzgün bir araba alırsın. İstanbul gibi bir yerde acemi olmasan bile çizilecek veya zarar görecek park yerin yoksa.
baktımda milletin dediği cliolarda ortalama 900 1milyon civarı zatenCliolar gidiyor piyasasi iyi diye biliom 2015 model fln alip dene bence kazasi var mi yokmu bakma 1-2 sene sonra baska alabilirsin
hadiya kazamı yaptı, kasko vs mevzusu yokmu o uygulamalardaAraba kiralamaya bulaşma arkadaş 90 bin ödedi tiktaka
Kasko falan olsa bile sıkıntı çıkabiliyor. İnternette bu durumdan madur olan birçok kişi var. Bütçen varsa al bir araba kiralama ile uğraşma.aynen park yeri yok mahallede üst üste araba parkediyorlar ahaha araba kiralarken onların kaskosu felan olmuyormu tiktak gibi uygulamalar varya daha kolay kiralanan