🔥İndirim Gıgabyte Mo27u2 4k 240hz OLED Monitör 31.999₺!

Beyler, ben de OLED monitör bakıyorum. 30 bin lira bandına çıkıp Tandem OLED almak mantıklı mı, yoksa biraz daha koyup bu monitörü mü almak daha mantıklı? Ama bu model 4K. Bende 9070 XT Nitro var, yeter mi emin değilim. Sonuçta 2K kadar rahat FPS vermez diye düşünüyorum.
Bende de 4070ti super var, 32” 4k oled alacağım. Youtuba a bak 60-80fps arası alıyorsan sıkıntı olmaz

Beyler, ben de OLED monitör bakıyorum. 30 bin lira bandına çıkıp Tandem OLED almak mantıklı mı, yoksa biraz daha koyup bu monitörü mü almak daha mantıklı? Ama bu model 4K. Bende 9070 XT Nitro var, yeter mi emin değilim. Sonuçta 2K kadar rahat FPS vermez diye düşünüyorum.
9070XT 4K kartı.

9 taksit aldım bu monitörü, 5080ti oem sistem aldım heyecanlıyım. Uzun zamandır 15.6inç laptop ve son zamanlarda IPS 24" LG kullanıyordum. İlk defa OLED kullanacağım. Bakımı ve temizliği önemli diye duydum, çok dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?

9 taksit aldım bu monitörü, 5080ti oem sistem aldım heyecanlıyım. Uzun zamandır 15.6inç laptop ve son zamanlarda IPS 24" LG kullanıyordum. İlk defa OLED kullanacağım. Bakımı ve temizliği önemli diye duydum, çok dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
Güle güle kullanın hocam. Bu arada hangi oem sistemi satın aldınız merak ettim.

Arada kalma 32" al. Ben 65" tv aldım şimdi keşke 75" alsaydım diyorum. Ekran kartım yetmez olayına inanma 4k oledlerde dlss/fsr ultra performance açsan bile görüntüde herhangi bir bozulma olmuyor 32" al geç. 27" 4k bana garip geliyor zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada monitörü neden temizleme ihtiyacı duyuyor millet monitörün kirlenebilmesinin tek yolu var üzerine hapşırmak onun dışında en fazla üzerinde toz olur onu da basınçlı havayla temizlersin.
Hocam FPS oyunları da oynuyorum o sebeple yan monitörü 27 alıcam ama 32 ile 27 yan yana nasıl durur bilmiyorum
Normalde MSI 27urx düşünüyordum 32urx e dönebilirim

Geri