3000 TL Bandında Membran Wireless %75 Klavye Önerisi

Nora

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
3000
selamlar bütçem açıkcası 3000 lirayı zorlar gibi 3000 üstünede bir şekilde alabilirim cok zorlamadan membran %70 75 ve kablosuz olursa cok iyi olur teşekkürler

Hocam nacizane tavsiyem membran klavyeye 3.000 TL bağlama. Ben de uzun süre membran kullandım ve hepsi bir süre sonra (özellikle çok oyun oynuyorsan) kauçuk yorgunluğundan dolayı tuş sertleşmesi veya basmama sorunuyla veda etti.Aktif olarak wraith W60 kullanıyorum.

Ayrıca bir süre sonra aşınma yüzünden tak tak ses gelme durumu oluyor ve tuşlara linear olarak basmaz isen tuşun yuvasına sürtünme sorunuda yaşayabilirsin ilerde.

Son düzenleme:
Hocam nacizane tavsiyem membran klavyeye 3.000 TL bağlama. Ben de uzun süre membran kullandım ve hepsi bir süre sonra (özellikle çok oyun oynuyorsan) kauçuk yorgunluğundan dolayı tuş sertleşmesi veya basmama sorunuyla veda etti.Aktif olarak wraith W60 kullanıyorum.
yani membran olması daha iyi ama sessiz switchli olan bir klavyede alabilirim öneri bekliyorum teşekkürler

yani membran olması daha iyi ama sessiz switchli olan bir klavyede alabilirim öneri bekliyorum teşekkürler
Silent switch mekanik klavyeler var hocam onlara bak

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nora
selamlar bütçem açıkcası 3000 lirayı zorlar gibi 3000 üstünede bir şekilde alabilirim cok zorlamadan membran %70 75 ve kablosuz olursa cok iyi olur teşekkürler
Sessiz switchli bir mekanik klavye alıp yanına da keycapler için o-ringler var sesi azaltmak için onlardan alacaksınız. Hem uzun ömürlü sessiz switchleriniz olacak hem de eski dayanıksız teknoloijiye yatırım yapmamış olacaksınız.

Klavye olarak ice veni switchli f75, yanına da ekstra sesszilik sağlaması için keycaplere takmanız için o ringler olacak. Bende 7-8 adet var kendi klavyemde denedim. Baya fark ettiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,872
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri