Samsung Galaxy S27 Ultra Modelinde Exynos İşlemci Kullanılacakmış.

Anladım hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S26+ yani Exynos 2600 işlemci snapdragon 8 elite gen5 den daha fazla pil sunuyor gerisini siz düşünün :)

sim kart takılı olmadan modemleri nasıl test etmiş adam?

Anladım hocam teşekkür ederim.

S26+ yani exynos 2600 işlemci snapdragon 8 elite gen5 den daha fazla pil sunuyor gerisini siz düşünün :)

Kamerada renklere çok takıntılıysanız önermem bu arada. İphone 12' de bile renkler daha düzgün. İki telefonla da kolanın fotosunu çek Samsung pembe gibi duruyor. İphone aynı renk direkt. Onun harici bir sorunu yok cihazın. S26' da baya çözülmüş bu sorun haberin olsun. 26 U var arkadaşta renkleri İphone kadar olmasa da çok daha iyi benimkine göre.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
sim kart takılı olmadan modemleri nasıl test etmiş adam?
5G ve 4G testi videosunu bulamadım ama Wifi modemlerini test ediyor 5G veya 4G modemleri ayrı zaten wifi modemlerine göre. Ayrıca S26+ harici modem var aslında bu iyi neden dersen

Harici Modem (Ayrı Yonga)
  • Avantajları: İşlemciden bağımsız çalıştığı için aşırı ısınma durumlarında bağlantıyı koparmaz. En yeni 5G ve uydu bağlantı teknolojilerini destekleme kapasitesi daha yüksektir.
  • Dezavantajları: Anakart üzerinde fazladan yer kaplar ve telefonun kasa tasarımını etkileyebilir. Güç tüketimi entegre modellere göre biraz daha fazladır.
Entegre Modem (Yonga Seti İçinde)
  • Avantajları: Ana işlemci (SoC) ile tek parça olduğu için maliyeti düşürür. Daha az güç harcar ve daha az alan kaplar, bu sayede telefon üreticilerine pil ve kamera için daha fazla yer kalır.
  • Dezavantajları: Ağ performansı ve en yüksek veri hızları (peak throughput) harici modemlere göre bir miktar daha düşüktür.

Merhaba arkadaşlar, bugün şöyle bir haber gördüm: Samsung S27 Ultra'da Exynos işlemci kullanacakmış. Ne kadar doğrudur bilemiyorum da herkesin o sorduğu sorudan sonra bu kararı uygulayacaklar bence. Neden S26 Ultra'da Exynos 2600 yok mesela diye soruyor insan.

Bence s27 ultra için üretecekleri işlemci Samsung un çok hoşuna gitti ve maliyetden kısmak için yapıyor olabilir

• İnanılmaz
Bence s27 ultra için üretecekleri işlemci Samsung un çok hoşuna gitti ve maliyetden kısmak için yapıyor olabilir
Maliyet değilde bence gerçekten başarılı oldular diye bu hamleyi yapıcaklar adamlar başarmış ya :) Soğutma işine abandılar her türlü hamleyi yaptılar ısınmasın diye HPB teknolojisi koydular bu samsungda ilk defa kullanılıyor ve kasayı aliminyuma çevirdiler.

Maliyet değilde bence gerçekten başarılı oldular diye bu hamleyi yapıcaklar adamlar başarmış ya :) Soğutma işine abandılar her türlü hamleyi yaptılar ısınmasın diye HPB teknolojisi koydular bu samsungda ilk defa kullanılıyor ve kasayı aliminyuma çevirdiler.
İşte Samsung performansını beğenmiştir asıl soru şu s26 fe de Snapdragon mu exynos mu olacak

• Beğen
5G ve 4G testi videosunu bulamadım ama Wifi modemlerini test ediyor 5G veya 4G modemleri ayrı zaten wifi modemlerine göre. Ayrıca S26+ harici modem var aslında bu iyi neden dersen

Harici Modem (Ayrı Yonga)
  • Avantajları: İşlemciden bağımsız çalıştığı için aşırı ısınma durumlarında bağlantıyı koparmaz. En yeni 5G ve uydu bağlantı teknolojilerini destekleme kapasitesi daha yüksektir.
  • Dezavantajları: Anakart üzerinde fazladan yer kaplar ve telefonun kasa tasarımını etkileyebilir. Güç tüketimi entegre modellere göre biraz daha fazladır.
Entegre Modem (Yonga Seti İçinde)
  • Avantajları: Ana işlemci (SoC) ile tek parça olduğu için maliyeti düşürür. Daha az güç harcar ve daha az alan kaplar, bu sayede telefon üreticilerine pil ve kamera için daha fazla yer kalır.
  • Dezavantajları: Ağ performansı ve en yüksek veri hızları (peak throughput) harici modemlere göre bir miktar daha düşüktür.
harici modem iyi bir şey değil ki? pil performansı açısından entegre olması daha iyi

harici modem iyi bir şey değil ki? pil performansı açısından entegre olması daha iyi
Harici modem veya entegre modemler sadece çekim gücünü ve çekim performansı etkiler telefonun genel performansı ile alakası yoktur. Evet bir tek pil performansına faydalıdır ve çekim gücü olarak ama 5G kullanırken veya 4G kullanırken yüksek bir hız isteniliyorsa harici modemler daha iyidir.

Ayrıca şunuda eklemekte fayda entegre modem telefon her zaman daha iyidir hem daha az ısınır hemde pil performansına katkıda bulunur. bu yüzden her zaman snapdragon entegre modem ile gelir snapdragon işlemcilerin daha fazla pilinin dayanması entegre modem ile de doğrudan alakası vardır.

Son düzenleme:
hocam bugün babama telefon aldım s25 ve s26 arasında kaldım önce s25 aldım sonra arkadaşın birisi s26 önerdi iptal edip s26 ya çevirdim şimdide bazı kişiler diyor ki onda exynos işlemci vardı neden onu aldın sizce hangi telefonu almalıyım babama
Hayırlı uğurlu olsun hocam bence S25 alınız kafanız rahat eder en azından bende Redmi note 9 pro kullanıyorum 5 yıldır snapdragon 720G li bir telefon olmasına rağmen akıyor gidiyor depolama yetmiyor diye değiştiricem o yüzden snapdragon her zaman 1-2 tık öndedir bende S25 Ultra ile S26+ arasında kaldım tercihim S25 Ultra olucak neden derseniz S25 Ultra snapdragon işlemcili ve entegre modemli bir telefon hem daha az ısınacaktır hemde pil performansı doğrudan olumlu yönde etkilencektir.

hocam bugün babama telefon aldım s25 ve s26 arasında kaldım önce s25 aldım sonra arkadaşın birisi s26 önerdi iptal edip s26 ya çevirdim şimdide bazı kişiler diyor ki onda exynos işlemci vardı neden onu aldın sizce hangi telefonu almalıyım babama
İki telefonda da herhangi bir eksik hissedeceğini hiç sanmıyorum fazla fazla yeter babana.

Hayırlı uğurlu olsun hocam bence S25 alınız kafanız rahat eder en azından bende Redmi note 9 pro kullanıyorum 5 yıldır snapdragon 720G li bir telefon olmasına rağmen akıyor gidiyor depolama yetmiyor diye değiştiricem o yüzden snapdragon her zaman 1-2 tık öndedir bende S25 Ultra ile S26+ arasında kaldım tercihim S25 Ultra olucak neden derseniz S25 Ultra snapdragon işlemcili ve entegre modemli bir telefon hem daha az ısınacaktır hemde pil performansı doğrudan olumlu yönde etkilencektir.
valla çok kararsız kaldım hocam bende ne yapacağımı bilmiyorum onun için forumdaki ilgili arkadaşlara soruyorum

İki telefonda da herhangi bir eksik hissedeceğini hiç sanmıyorum fazla fazla yeter babana.
teşekkür ediyorum işlemciden dolayı herhangi bir değişiklik yapmıyorum s26 olarak devam ediyorum o zmaan

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,197
Son üye
REei

Geri