bu traktör gibi onun yanında bende io5 varBundan var bayadır geçmeye değer mi ki bunun bi sıkıntısını görmedim çok fark yok hrlde arasında basınç sensoru ve bataryasi biraz iyi sanki
hocam bende bundan aldim da elinize ulasti mi iptal olacak gibi![]()
Oral-B Vitality Pro Şarjlı Diş Fırçası Siyah Protect X Clean Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Oral-B Vitality Pro Şarjlı Diş Fırçası Siyah Protect X Clean ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Oral-B Vitality Pro Şarjlı Diş Fırçası Siyah Protect X Clean fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
@shyNNN 800 liraya geldi bu düz. iptal edip io2 almaya değer mi
Kargolamışlar sabahhocam bende bundan aldim da elinize ulasti mi iptal olacak gibi
Faturasını haftasonu kesmişlerdi. Az önce de kargoya verilmiş. Yani ilk defa kullanacağım için denemeye değer diye düşünüyorum. İleride değiştirmem gerektiğinde üst modellere bakarım artıkKargolamışlar sabah
Ben babama veririm veya iade ederim, konudaki mal 3.5 kat batarya veriyor değer gibi geldi ve daha sessizmiş. Bir de siyahının seyahat çantası vs. VardıFaturasını haftasonu kesmişlerdi. Az önce de kargoya verilmiş. Yani ilk defa kullanacağım için denemeye değer diye düşünüyorum. İleride değiştirmem gerektiğinde üst modellere bakarım artık
Hocam onun duo modeli de 2999 du hatta 1000 lira da iade gözüküyordu amazon görselinde ama banabak iade eder etmez biraz tedirgin oldum hiç bulaşmak istemedim.Ben babama veririm veya iade ederim, konudaki mal 3.5 kat batarya veriyor değer gibi geldi ve daha sessizmiş. Bir de siyahının seyahat çantası vs. Vardı
Bunu da etmiyolar sanırım iptal edicemHocam onun duo modeli de 2999 du hatta 1000 lira da iade gözüküyordu amazon görselinde ama banabak iade eder etmez biraz tedirgin oldum hiç bulaşmak istemedim.
800 e kaldın galiba hocam ama onda da fiyat güzel uyguna geldiBunu da etmiyolar sanırım iptal edicemuygulama rezalet çalışıyor
Evet evet iptal edicem şimdi io2 yi800 e kaldın galiba hocam ama onda da fiyat güzel uyguna geldi![]()
Benimki hala hazirlaniyorda, 1 temmuzda tahmini diyor da anlamadim bende urunu cumartesi gunu 11.50 de siparis ettimKargolamışlar sabah