2-2.5k Bütçe ile Gamepad Önerisi

Ryuuma21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Bütçe
2500
bütçem 2-2.5k civarı eskiden 8bitdo ultimate 2c kullanıyordum paraya sıkışıp satmıştım. şimdi tekrar gamepad almak istiyorum. kullandığım gamepadde deneyimlerim ise hemen tepki veriyordu 2.4g dongle ile bağlıyordum ve ölü noktası yoktu hatırladığım kadarıyla sizce tekrar alsam mı onu şuan amazonda satılıyor 2700TL. Araba oyunları özellikle Wrc oynuyorum ve hikayeli oyunlarda da kullanırım

bütçem 2-2.5k civarı eskiden 8bitdo ultimate 2c kullanıyordum paraya sıkışıp satmıştım. şimdi tekrar gamepad almak istiyorum. kullandığım gamepadde deneyimlerim ise hemen tepki veriyordu 2.4g dongle ile bağlıyordum ve ölü noktası yoktu hatırladığım kadarıyla sizce tekrar alsam mı onu şuan amazonda satılıyor 2700TL. Araba oyunları özellikle Wrc oynuyorum ve hikayeli oyunlarda da kullanırım
Tam bugun almayacaksan stoklar yenilendiğinde eos pro 2/s bakabilirsin. Bende ilk versiyonu mevcut ama ona ragmen harika bir kol. Bir kere şarj ediyorum 4 ay kutuda duruyor çıkarıp 10 saat oyun oynuyorum anca bitiyor şarjı.
Diğer özellikleride gayet iyi tek eksiği uygulama destegi

Bence kesinlikle Gulikit ES Pro almalısın ben n11'den betaplustan aldım, çok memnunum xbox koluna 10 basar, forza horizon 6'da oynuyorum harika.

Geri