Ps 5 Slim Vs Pro (Almaya Değer mi ? )

e m r e

80+ Silver
Reaksiyon skoru
711
Malum GTA 6 çıkacağı için PS almaya niyetlendim 2 sene beklemek yerine PS de oynar PC de de Türkçe yama yapar akarim diye düşünüyorum. Ama İnternette slim ve fat kasa 30 FPS olacağı söyleniyor ki ben daha 60 FPS oyun oynayamiyorum kasiyormus gibi geldiği için 30 FPS de ölürüm gibi düşündüm. Pro Almaya gerek varmı ? Kanadadan yaklaşık 1100 Kanada dolarına alabiliyoruz değer mi Pro Almaya yoksa TR slim yeterli olacakmidir resmi hiçbir açıklama yok daha beklenmeli mi ?

Son düzenleme:
Pcye 2 sene geç çıkacağı kesin mi?

Malum GTA 6 çıkacağı için PS almaya niyetlendim 2 sene beklemek yerine PS de oynar PC de de Türkçe yama yapar akarim diye düşünüyorum. Ama İnternette slim ve fat kasa 30 FPS olacağı söyleniyor ki ben daha 60 FPS oyun oynayamiyorum kasiyormus gibi geldiği için 30 FPS de olurum gibi düşündüm. Pro Almaya gerek varmı ? Kanadadan yaklaşık 1100 Kanada dolarına alabiliyoruz değer mi Pro Almaya yoksa TR slim yeterli olacakmidir resmi hiçbir açıklama yok daha beklenmeli mi ?

İşte problem tam da bu, resmi hiçbir açıklama olmamasına rağmen oyuncuların PS5'in 30 FPS, PS5 Pro'nun 60 FPS vereceğini iddia ediyor. Rockstar Games oynanış videosu bile gösterme zahmetine girmeden ön siparişe açtı ve çoktan oyunu amorti edecek kadar sattılar.

İşte problem tam da bu, resmi hiçbir açıklama olmamasına rağmen oyuncuların PS5'in 30 FPS, PS5 Pro'nun 60 FPS vereceğini iddia ediyor. Rockstar Games oynanış videosu bile gösterme zahmetine girmeden ön siparişe açtı ve çoktan oyunu amorti edecek kadar sattılar.
Valla hocam bir kumar oynayasım var tr sıfır slim alsam mı diye düşünüyorum ? Eğer kanada da 1100 dolar pro olan nerdeyse aynı paraya geliyor ama ordan buraya hangi akrabamın ne zaman geleceği belli değil

Valla hocam bir kumar oynayasım var tr sıfır slim alsam mı diye düşünüyorum ? Eğer kanada da 1100 dolar pro olan nerdeyse aynı paraya geliyor ama ordan buraya hangi akrabamın ne zaman geleceği belli değil

Kanada'da PS5 Pro mu 1100 dolar?

Ben pek konsol insanı değilim (gene de evde var) ama böyle özel oyunlar için Ps5 pro daha iyi bir seçenek. En azından kafan rahat olur ki Playstation oyunlarının PC’ye gelmesi artık uzak bir ihtimal. Özellikle Steam’in bir nevi konsol işine girmesiyle

hayır değil bence 6 ay falan sonra çıkar max 1 iddia gördüm gerçek midir bilmem ama mali yılları mart dan martaymış galiba o yüzden şubatta çıkarıcaklarmış kesin değil ama

PSN bile kendi uygulama simgesini GTA 6'ya özel renklendirdi. PlayStation'u her açtığımda karşıma GTA 6 reklamı geliyor. Yani hem Sony'nin hem de Rockstar Games'in beklentileri çok büyük. Dolayısıyla PC'ye o kadar erken çıkacağını zannetmiyorum ben. Beklediğim ve sevdiğim bir oyun değil ama neredeyse bana bile aldıracaklar.

Geri