Bilgisayara Yeni Alışan Kadın İçin Mouse Tavsiyesi

ceham

80+
Reaksiyon skoru
81
Bütçe
2000
Wireless usb mouse
Şimdi evet kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum kimse yoruma doluşmasın. Sadece kadınlar ne sever, hangisi onları daha çok görünüş olarak cezbeder diye düşünüp de açtığım bir konu. Klasik bir "Pembe" renkli mouse düşünmemekteyim. Eğlenceli bir konu olması dileğiyle.

Bu çocukça gibi (ama bir erkek olarak hosuma gitti)
Şu da fena gözükmüyor sonuçta da inca

Satış danışmanı yaptığım zamanlarda kadınlar genelde özellikle ufak ve renkli olanları tercih ediyorlardı . Günlük kullanım için gelenlere tavsiye ettiğimde , kadınların en çok beğendiği ve gördüklerinde dikkatlerini çektiğini anlayabileceğin Logitech Pop Mouselar oluyordu .Özellikle pembe , sarı-siyah ve mor-turkuaz renk olan versiyonları .

Valla Kadınlar nasıl beğenir emin ol bir fikrim yok ama Mouse da zaten ne kadar iyi bir görünüm olabilirki Yani yeni kullanıcıysa

Kablosuz

Hafif bir mouse

Sensörü Mükkemmel

Pil ömrü mükemmel

Estetik Beyaz olması iyi ve ergonomik güzel bir mouse kral bunu alabilirsin Wraith i duymadım filan diyorsan da 5 kere alışveriş yaptım Tr nin yurt dışından mal getirip sattığı bizi temsil eden bir markadır wraith
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu çocukça gibi (ama bir erkek olarak hosuma gitti)
Şu da fena gözükmüyor sonuçta da inca
Ayrıca bu mouse lar fiyatını çok hak etmiyor 80-90 gram aralığında çok iyi sensörlere sahip deiller Kullanıcının bileğini ağrıtabilir

Wireless usb mouse
Şimdi evet kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum kimse yoruma doluşmasın. Sadece kadınlar ne sever, hangisi onları daha çok görünüş olarak cezbeder diye düşünüp de açtığım bir konu. Klasik bir "Pembe" renkli mouse düşünmemekteyim. Eğlenceli bir konu olması dileğiyle.
Bütçe 2000 ise alıyorken düzgün bir mouse en iyisi olur bence. Bu fiyata da en iyisi bu olur.

Logitech G pro superlight 2 al geç kadın olsam anında aşık olurdum sana

Valla Kadınlar nasıl beğenir emin ol bir fikrim yok ama Mouse da zaten ne kadar iyi bir görünüm olabilirki Yani yeni kullanıcıysa

Kablosuz

Hafif bir mouse

Sensörü Mükkemmel

Pil ömrü mükemmel

Estetik Beyaz olması iyi ve ergonomik güzel bir mouse kral bunu alabilirsin Wraith i duymadım filan diyorsan da 5 kere alışveriş yaptım Tr nin yurt dışından mal getirip sattığı bizi temsil eden bir markadır wraith
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu mouse lar fiyatını çok hak etmiyor 80-90 gram aralığında çok iyi sensörlere sahip deiller Kullanıcının bileğini ağrıtabilir
Şu wraithi bi dusunucem tesekkur ederim

Bence öyle çok extreme bir mouse a ihtiyaç duymaz en temizi Logitech G305 olur bence.

Geri