❌İndirim Bitti! Apple Macbook Air M4 16gb 256gb SSD Macos 15" 49.999 TL

Sırf Elma Logosu Var Diye Alınıyor Yoksa Peş Para Etmiyeceğini Herkes Biliyor Hocam :)
Ne desem bilemedim ya şu mesaja. Hangi cihaz m serisi işlemcilerin performansına ve pil verimliliğine yaklaşabiliyor? Yapma etme cahilce yorumlar yazma millet keriz mı binlerce lira ödüyor? 500binlik windows laptopları tokatlıyor 70binlik mac

Ula Ofli Yaktun Beni Ram'ler İptal Oldu Gitti Paracıklar :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne desem bilemedim ya şu mesaja. Hangi cihaz m serisi işlemcilerin performansına ve pil verimliliğine yaklaşabiliyor? Yapma etme cahilce yorumlar yazma millet keriz mı binlerce lira ödüyor? 500binlik windows laptopları tokatlıyor 70binlik mac
Sorun İşlemci Mi Sence Yazılım Olmasın O ?

Ula Ofli Yaktun Beni Ram'ler İptal Oldu Gitti Paracıklar :)

Sorun İşlemci Mi Sence Yazılım Olmasın O ?
Ne demeye çalıştığını inan anlamadım, macos windowstan kat kat daha iyi kat kat daha stabil. İşlemci olarak zaten windows laptopları yere vuruyor.

Ne demeye çalıştığını inan anlamadım, macos windowstan kat kat daha iyi kat kat daha stabil. İşlemci olarak zaten windows laptopları yere vuruyor.
Tercih Meselesi .

Windows'ta MacOS Gibi Kısıtlı Olsa Emin Ol Aynı Verimlilikleri Sağlar :kizginpeepo:

Tercih Meselesi .

Windows'ta MacOS Gibi Kısıtlı Olsa Emin Ol Aynı Verimlilikleri Sağlar :kizginpeepo:
Sağlayamaz, windowsun adapte olması gereken 5000 çeşit işlemci var. Öyle olmuyor o senin dediğin iş. Windowsun ARM işlemci tabanlı sürümü var gidip kıyasla bakalım macOS ‘un 10 da biri kadar verimli mi? Macos kısıtlı da değil ayrıca.

Sağlayamaz, windowsun adapte olması gereken 5000 çeşit işlemci var. Öyle olmuyor o senin dediğin iş. Windowsun ARM işlemci tabanlı sürümü var gidip kıyasla bakalım macOS ‘un 10 da biri kadar verimli mi? Macos kısıtlı da değil ayrıca.
Windows Kadar Geniş Bir Kullanım Yelpazesi Var Mı ?

500tl kuponun var daha ne istiyorsun:)
6K Çekim Vardı Gitti , Sen 500 TL Diyorsun :kekw:

Windows Kadar Geniş Bir Kullanım Yelpazesi Var Mı ?

6K Çekim Vardı Gitti , Sen 500 TL Diyorsun :kekw:
Kullanım yelpazesinden ne kastettiğine göre değişir. Windows’ta yapıp macOS’ta yapamayacağın (veya daha kısıtlı yapacağın) iki temel şey var.

Birincisi profesyonel CAD/mühendislik yazılımları. AutoCAD çalışsa da SOLIDWORKS, CATIA, ANSYS gibi birçok program Windows odaklı.

İkincisi oyun. Aslında Apple Silicon oldukça güçlü; fansız bir MacBook Air’de bile Cyberpunk 2077 gibi ağır oyunlar oynanabiliyor. Sorun donanımdan çok ekosistem. Oyun stüdyoları macOS’un pazar payı düşük olduğu için oyunlarını macOS’a portlamaya çoğu zaman gerek duymuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,528
Üyeler
198,782
Son üye
iTiqReGo

Geri